Happy Belated Day for My Sis Fatni Aisah

, , 3 comments


sory 100 juta kali.. bukan lupa tapi tak ingat..haha..maafkan diri daku sebab lambat nak wish..disebabkan setarikh dengan kenduri 100 arwah ayanda tercinta maka kaka mu yang cute ini diselubungi kesibukan..

entry ini khas buat kamu adik ku Nur Fatni Aisah Binti Kassim (amik kau full name !!) haha...happy belated day pada ahad lepas 27 hb January..maka genaplah usia mu dan bertambah setahun..makin tua..perbanyakkan amalan..(pesanan untuk diri sha juga) 

tiada hadiah yang tersangat istimewa buat insan yang masih bergelar birthday girl melainkan em..ucapan khas dari blogger femes macam kakamu ni haha..perasan ok !!!

moga panjang umur dan murah rezeki, belajar rajin2 dan..nanti free atau ada rezeki kita sambut birthday dengan adik sorang lagi yerrrr..

3 comments:

  1. Adik sis sm umor dgn saya.. hikhik. Takziah sis atas kehilangan seorg ayah. Saya pun baru kehilangan. Lusa genap sebulan. Semoga arwah bapa kita berada dlm kalangan org2 y berimannnnnn.. alfatihah

    ReplyDelete
  2. happy belated birthday jugak buat adik shha..=)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)