Hadiah Top commentator

, , 8 comments



Actually hadiah ni dah sampai minggu lalu..disebabkan kesibukan melanda maka hari ini hari yang sesuai untuk sha buat entry khas buat ini kerana bagi hadiah yang sangat cute..pink lagi tu hehe..sha dapat hadiah sebab sha antara top commentator blog dia bulan 12..alhmadulilah thanks awak !!

selain itu juga sha kena review oleh blogger FEMES ini pun sebab sha jadi top commentator blognya..bestnya hihih..boleh tengok kat sini

cutekan brooch/pin rambut color pink ni :)


sha suka sampai sayang sangat nak pakai !! hehee..

8 comments:

  1. cute.....comel....baru dapat masuk blog sha....huhuhu

    ReplyDelete
  2. Tahniah.. Suai gitu dgn pink !

    ReplyDelete
  3. ahakss. alhamdulillah sampai juga <3

    ReplyDelete
  4. wahh..pink!! suka lar tu..hehe..

    tahniah sha..=)

    ReplyDelete
  5. Memang comel..sesuai sgt dgn sha yg suke pink

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)