29 January 2013

Hadiah Top commentator




Actually hadiah ni dah sampai minggu lalu..disebabkan kesibukan melanda maka hari ini hari yang sesuai untuk sha buat entry khas buat ini kerana bagi hadiah yang sangat cute..pink lagi tu hehe..sha dapat hadiah sebab sha antara top commentator blog dia bulan 12..alhmadulilah thanks awak !!

selain itu juga sha kena review oleh blogger FEMES ini pun sebab sha jadi top commentator blognya..bestnya hihih..boleh tengok kat sini

cutekan brooch/pin rambut color pink ni :)


sha suka sampai sayang sangat nak pakai !! hehee..

Post a Comment