Fenomena 'Listen'

, , 10 comments


Dari apa yang sha tengok tadi, student ni menyuarakan pendapat tentang negara lain yang boleh bagi pinjaman free untuk student..dia pertikaikan kenapa negara Malaysia tak boleh buat demikian..namanya juga forum of cos ada soal jawab..but..kenapa Ms. Arrogant seolah2 hendak memalukan budak ini..dia kata perlu ada sifat respect but she didnt have it..sedih juga tengok dia kaitkan isu binatang dan suruh cari U lain kalau tak puas hati..

Apa komen korang pula??

10 comments:

  1. hehee. memang dah jdi fenomena pun. cket2 listen. listen. listen.

    ReplyDelete
  2. mesti Ms Arrogant yg halang tuh "org dalam"..

    ReplyDelete
  3. fenomena nie ... bosan , berkait gn politik ... x suke ...listen listen listen listen listen listen

    ReplyDelete
  4. ooo pasal ni ke yg kecoh kat fb tu

    ReplyDelete
  5. After watching that video.. my comment is.. people cannot be forced to respect other people. You need to earned the respect by respecting other people first.

    ReplyDelete
  6. dari awal masa dia cakap listen2 tuu akak dah benci kat minah nie .. entah ape2 .. nampak sgt ko x profesional kann .. x dpt jawab fact yg miss bavani tu tanye

    terang2 dia tunjuk sifat bodo dia depan mahasiswa .. dia ingat mahasiswa x der otak ape !

    ReplyDelete
  7. Memang tgh hot fenomena listen ni yek

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)