Friday, January 18

Felinna Beuty : Vitamin C + Pure Collagen



Vitamin C +Pure Collagen!!
produk berkualiti keluaran Felinna Beauty.

Khasiat:
- mengatasi masalah kulit dari dalaman
- mengurangkan masalah jerawat dan dark spot
- melicin dan menegangkan kulit
- mengurangkan pelbagai masalah kesihatan lain seperti
- darah tinggi, jantung tersumbat dan lain-lain lagi!

- KELUARAN MUSLIM
- DI KILANGKAN DI KILANG BERSTATUS GMP
- DI JAMIN HALAL DAN SELAMAT
- MENDAPAT KELULUSAN KKM

INGREDIENTS :
-collagen marine
-extract gluta
-vit c
-extract citrus

USE :
2capsules at night after meal (for saving using 1capsules at night after meal)

BENEFITS :
-help prevent skin problems
-reduce pimples and dark spot
-fairer ur skin naturally
-reduce wrinkles and more

PM PRICE : FB Sharina
Free Postage :)

Minimize ur makeup with Pure Collagen Vitamin C by Felinna !!!

This Felinna's vitamin C dah diujikaji oleh pengguna vitamin yg lama... Pengguna baru and terbukti lbih hebat...
Most of ingredient nya adalah sama mcm vitamin c yg saya jual sebelum ini (top selling sebelum nie) cuma tambahan extract pure marine colagen ! and extract gluta ! utk extra putih berseri-seri...
5000mg

Wanita mengandung atau menyusu juga sesuai !
Sememangnya HALAL dan kelulusan KKM !

BENEFITS OF VITAMIN C FELINNA :
-help prevent skin problems (membantu mencegah masalah kulit)
-reduce pimples and dark spot (mengurangkan jerawat dan bintik hitam)
-fairer ur skin naturally (mencerahkan kulit secara semulajadi)
-reduce wrinkles and more (mengurangkan lingkaran bawah mata dan lebih banyak lagi ! )
FACT OF VITAMIN C
-Vitamin C tidak boleh dihasilkan oleh badan manusia & harus diperolehi melalui makanan @ supplement tambahan. Vitamin C adalah sangat penting untuk sistem imun manusia. Satu kajian University California, mendapati mereka yg mengamalkan supplement hidup lebih lama & lebih sihat berbanding mereka yg tidak mengambil supplement Vitamin C...insya ALLAH..
 

6 comments:

  1. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...



    Pengasas Blackberry hilang jawatan kerana para pelabur. Jawatan Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) yang disandang bersama oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie kini terpaksa akur dengan tekanan dari para pelabur syarikat mereka untuk melepaskan jawatan mereka. Walaupun mereka berdua bersama sama adalah pengasas bersusah payah membangunkan syarikat ini pada awalnya tetapi mereka terpaksa melepaskan jawatan tersebut kepada Thorsten Heins. Keputusan itu sekali gus menamatkan perkongsian kepimpinan selama dua dekad oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie yang juga pengasas syarikat telekomunikasi itu selepas bergelut untuk bersaing dengan Apple dan Google.
    Baca selanjutnya...



    Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) Teknologi Maklumat Terteruk: Terdapat beberapa individu yang disenaraikan oleh readwriteweb.com di antara ketua pegawai eksekutif(CEO) yang paling teruk bagi peneraju industri teknologi maklumat.Baca selanjutnya...



    Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini. Baca selanjutnya...



    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage.Baca selanjutnya...


    SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.Baca selanjutnya...



    Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...



    Flashback trojan: Ancaman virus terbesar bagi pengguna Mac Apple. Serangan virus Flashback ini boleh dikatakan di antara ancaman virus platform Mac OS yang paling terbesar dalam sejarah tersebar sejak era virus disebarkan melalui disket. Boleh dikatakan insiden merupakan serangan yang paling ketara dalam sejarah ke atas pengguna Mac di mana sebelum ini amat jarang untuk diketahui sistem operasi tersebut mempunyai ancaman virus. Baca selanjutnya...

    ReplyDelete
  2. hehee. hana dah mkn pcm tu . mmg superb la . fellina pun dlm 2 hari dah kurang 2 inch taw

    ReplyDelete
  3. Tergoda la akak nk cuba felina ni..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

 

Pemilik Blog ♥

Teman Seperjuangan ♥

Tabung ♥

Blog Archive

Copyright © ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪ | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com