11 January 2013

Dah Dapat 300, cukup dah ka?


Apa yang 300? hehe..actually UV blog sha ni..paling cukup pun 300 sehari..kalau jam 12 dah mencecah 100 sebab entry semalam yang masih berbaki..orang tak jenguk lagi..so pagi2 sha tak da lah nak update..sebab ada class kan..start jam 2 tu baru sibuk nak tingkatkan ke 300 so macam sekarang sha selalu jugalah auto publish sebab takut berjilir2 pula entry..nak maintain 300 tu ja sebenarnya..kalau tak capai juga kena buat entry dan BW..

dah macam tips lah pulak hehehe..anggap ja la tu motif sebenar sha update :P
sharing is caring bah... 


Post a Comment