Dah Dapat 300, cukup dah ka?

, , 8 comments

Apa yang 300? hehe..actually UV blog sha ni..paling cukup pun 300 sehari..kalau jam 12 dah mencecah 100 sebab entry semalam yang masih berbaki..orang tak jenguk lagi..so pagi2 sha tak da lah nak update..sebab ada class kan..start jam 2 tu baru sibuk nak tingkatkan ke 300 so macam sekarang sha selalu jugalah auto publish sebab takut berjilir2 pula entry..nak maintain 300 tu ja sebenarnya..kalau tak capai juga kena buat entry dan BW..

dah macam tips lah pulak hehehe..anggap ja la tu motif sebenar sha update :P
sharing is caring bah... 


8 comments:

  1. banyak da 2 300..he

    try teknik ni...

    http://meraungtaktentupasal.blogspot.com/2013/01/teknik-tingkatkan-trafik-bolg-cepat.html

    ReplyDelete
  2. jenuh rasa nak update tetiap hari.. wuwuwuw cane..

    ReplyDelete
  3. hebat ! akak paling banyak dua ratus lebih je. huhu.

    ReplyDelete
  4. Akak lgsung x tau..bb tak tau nk tengok kt mna

    ReplyDelete
  5. Kira ok la tu dear..akak ni naik turun

    ReplyDelete
  6. ok dh tu sha...hehe..lama2 mesti makin ramai..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)