Cover Page Blogshop / Fan Page FB

by - Monday, January 14, 2013




hari tu sha buat cover page kak syiela..now buat untuk diri sendiri punya..kalau nak tengok live like kat sini :P saja2 adobe..tiba2 ja terkeluar idea macam ni..so kalau korang nak tempah boleh lah PM sha kat sini..kalau mereka yang tak ada FB sila email sha di Opzzpinky@yahoo.com
harga RM 3
pembayaran melalui share topup celcom
hanya yang berminat sahaja (tanya bole ja)
edit blog sha terpaksa close buat sementara waktu..sebab focus on my study kejap..later on bila da redah sikit tension tu, baru sha open lagi ya..pada yang dah tempah..sha akan siapkan secepat mungkin :)

You May Also Like

12 Comments

  1. rajinnya sha. sempat lagi nak edit2 ni. hehe.

    ReplyDelete
  2. Sha.. study rajin2 ye.. (^_~)
    take care !!

    ReplyDelete
  3. lama tak edit cover photo. ni yg berkoba koba ni. hahaa

    ReplyDelete
  4. memang rajin sungguh ni..
    dalam sibuk belajar.,...sempat lagi tu

    ReplyDelete
  5. rajin sha . anyway all the best study. salam kenal

    ReplyDelete
  6. rajin je sha ek..nt bolehlah buatkan tuk akk juga :)

    dik iklan nuff xkuar pulokk.

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)