Cover Page Blogshop / Fan Page FB




hari tu sha buat cover page kak syiela..now buat untuk diri sendiri punya..kalau nak tengok live like kat sini :P saja2 adobe..tiba2 ja terkeluar idea macam ni..so kalau korang nak tempah boleh lah PM sha kat sini..kalau mereka yang tak ada FB sila email sha di Opzzpinky@yahoo.com
harga RM 3
pembayaran melalui share topup celcom
hanya yang berminat sahaja (tanya bole ja)
edit blog sha terpaksa close buat sementara waktu..sebab focus on my study kejap..later on bila da redah sikit tension tu, baru sha open lagi ya..pada yang dah tempah..sha akan siapkan secepat mungkin :)

Post a Comment

12 Comments

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)