Pengikut

Cara simple Tag blogger dalam entry

by - Januari 06, 2013
ini kira jalan senanglah sebab tak perlu nak hebah2 kat orang yang kena tag tu..kalau korang malas nak pergi blog dia nak bagi tau oi..aku tag kau ni :P haha just pakai tutorial simple ni..kan senang
Cara tag

sha tag [tekan + taip nama] +Mia Liana <-- jadik lah macam ni
#hanya untuk kawan google plus sahaja


dah publish akan keluar macam ni..klik share ya :)


#boleh add sha :P kalau nak selalu tag sha..haha

You May Also Like

11 Comments

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)