Cara simple Tag blogger dalam entry

, , 11 comments
ini kira jalan senanglah sebab tak perlu nak hebah2 kat orang yang kena tag tu..kalau korang malas nak pergi blog dia nak bagi tau oi..aku tag kau ni :P haha just pakai tutorial simple ni..kan senang
Cara tag

sha tag [tekan + taip nama] +Mia Liana <-- jadik lah macam ni
#hanya untuk kawan google plus sahaja


dah publish akan keluar macam ni..klik share ya :)


#boleh add sha :P kalau nak selalu tag sha..haha

11 comments:

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)