Cara nak letakkan top Commentators by monthly - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

January 15, 2013

Cara nak letakkan top Commentators by monthly

mereka yang awesome pada january ini..thankssss
ok kalau nak top Commentators widget yang ada avatar korang boleh rujuk SINI, kali ini pula tutorial cara nak letakkan top Commentators secara bulanan, ianya memudahkan blogger yang buat award top Commentators blog dia untuk setiap bulan..
Cara nak Letakkan
Dashboard > Layout > Add Gadget
Copy
<script src="http://l.yimg.com/a/i/us/pps/listbadge_1.4.js">{"pipe_id":"e4754fbed79eb700e2b80adf7541c447","_btype":"list","pipe_params":{"ExcludedNick":"Nama korang","BlogUrl":"url blog korang","RangeD":"30","NoTopCommentators":"5"},"hideHeader":true}</script>
#Bold : tukarkan seperti yang dinyatakan, 30 - untuk bulanan, kalau nak 7 hari pun boleh :) 5 - untuk nombor top commentators 
Kemudian paste dan save !! 
# dah siap !! thanks korang sebab singgah dan bagi komen..insyallah sha free nanti sha balas lagi ya :) 

7 comments:

  1. bagus utk mereka yg sedg blaja blog nih

    ReplyDelete
  2. dah lama x jejak sini..tp still listed..=D

    ReplyDelete
  3. ok buat ni sbagai tanda penghargaan kpd pengomen kita kan..

    ReplyDelete
  4. Dah buat...mmg berguna utk bloggers.. ;-)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad