28 January 2013

Blog yang pakai Domain dot My tak dapat open


Jiwa ku stress..haha..tatkala sha stress buat report yang dilupa..bukan sengaja..tapi disebabkan sha pulang kampung (Sandakan) kenduri arwah bapa sha makan 100 ahad lepas..so sha lupa nak buat report..dengan senang hati, sha pun autopublish la segala entry2 lawak sha..bila sha tengok kemarin  (ahad malam) perggg..blog sha tak boleh nak open..kenapa..mengapa???? patutla comment sha 7 bijik ja..uv dah 3 ja..sedih !!! kenapa asiahost tiada mention..urrrmm...

so tadi mama mia gitau sha..semua orang dah tukar ke blogspot..sha taknak tukar?? cepat2 sha tukar..dalam hati kenapalah tak tukar kemarin..hohoh..apa2 la..yang penting dapat tengok blog tercinta ni balik ...hehe..korang kena terjah entry yang autopublish tu tau !! haha..

mungkin ada yang tak tahu cara tukar..meh sha ajar..

Dashboard > Setting > Blog address 
Sila pangkah domain dot my

tukar kod nuffnang korang balik di SINI
Post a Comment