Blog yang pakai Domain dot My tak dapat open - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

January 28, 2013

Blog yang pakai Domain dot My tak dapat open


Jiwa ku stress..haha..tatkala sha stress buat report yang dilupa..bukan sengaja..tapi disebabkan sha pulang kampung (Sandakan) kenduri arwah bapa sha makan 100 ahad lepas..so sha lupa nak buat report..dengan senang hati, sha pun autopublish la segala entry2 lawak sha..bila sha tengok kemarin  (ahad malam) perggg..blog sha tak boleh nak open..kenapa..mengapa???? patutla comment sha 7 bijik ja..uv dah 3 ja..sedih !!! kenapa asiahost tiada mention..urrrmm...

so tadi mama mia gitau sha..semua orang dah tukar ke blogspot..sha taknak tukar?? cepat2 sha tukar..dalam hati kenapalah tak tukar kemarin..hohoh..apa2 la..yang penting dapat tengok blog tercinta ni balik ...hehe..korang kena terjah entry yang autopublish tu tau !! haha..

mungkin ada yang tak tahu cara tukar..meh sha ajar..

Dashboard > Setting > Blog address 
Sila pangkah domain dot my

tukar kod nuffnang korang balik di SINI

11 comments:

  1. akak pun dah tukar balik ke blogspot.com hehe. Jiwa pun tenang tak serabut, malam pun tidur lena ja hahahaha.

    ReplyDelete
  2. nti law nk tukar .my balik boleh ke?

    ReplyDelete
  3. erm nasib baik akak tak tukar domain dot.my tu.. hehe kalao tak. confirm akak guleng-guleng pening kepala hehhe

    ReplyDelete
  4. sya dah tukar? ala,, sayang la nak tukar.. sarah still sabar tunggu diorang fixedkan problem..kalau sampai hujung minggu xbaik2, baru ambik keputusan nak tukar balik...laahai, sayangnye

    ReplyDelete
  5. thanx..didiey pown tykar dah,,geram je sbb blog xblh on..traffic pown down..haih!

    ReplyDelete
  6. ehe...dh boleh buka..kalau tak bc entry sha di dashboard saja..

    ReplyDelete
  7. Diorang ada mention dalam website......
    Nanti diorang dah fixed, baru tukar dot my.... =D

    ReplyDelete
  8. kesian yg guna dot my..kena tukar balik..blogger hanif pon jd mcm tu jgak..

    ReplyDelete
  9. nasib baik tak tukar lagi.
    aritu rasa macam berminat aje.

    ReplyDelete
  10. I simply couldn't depart your web site before suggesting that I
    extremely enjoyed the usual info a person provide in your
    visitors? Is gonna be again steadily to inspect new posts

    my blog post homepage ()

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad