Bedak Arab selamat dan berkesan !!

, , 13 comments

Photo: TAK PERLU PAKAI APA-APA KRIM LAGI! 
1. Bedak ini 3 dalam 1: mouisturizer, foundation n alas bedak...sangat jimat!
2. Mengikut aliran darah pemakai. Tak kira kulit gelap, cerah, putih dan sebagainya, Sesiapa sahaja sesuai pakai. 
3. Kemas dan sekata membuatkan anda indah.
4. Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda. 
5. Mengecutkan jerawat. 
6. Apabila berpeluh anda akan nampak lebih cantik. 
7. Tahan Selama lebih 8 jam. 
8. Tidak melekat pada tudung, kain, tisu dan sebagainya kerana ia terus meresap ke kulit. 
9. Suci dan Halal, boleh dibawa solat. 
10. Sesuai untuk semua aktiviti. Santai2, nak pakai cepat tapi hasil mantap. 
11. satu bedak compact boleh tahan sampai 3 bulan. 
( ikut penggunaan masing-2) bagi wanita-2 yang nak tukar bedak compact baru ke atau tercari-2 bedak compact mana yang sesuai dengan kulit anda, boleh lah cuba bedak arab ni..

Impikan kulit halus seperti wanita Arab?
Inilah rahsia kecantikan mereka; Kokuryu Super Summer Cake (Bedak Arab).

TAK PERLU PAKAI APA-APA KRIM LAGI! 
1. Bedak ini 3 dalam 1: mouisturizer, foundation n alas bedak...sangat jimat!
2. Mengikut aliran darah pemakai. Tak kira kulit gelap, cerah, putih dan sebagainya, Sesiapa sahaja sesuai pakai. 
3. Kemas dan sekata membuatkan anda indah.
4. Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda. 
5. Mengecutkan jerawat. 
6. Apabila berpeluh anda akan nampak lebih cantik. 
7. Tahan Selama lebih 8 jam. 
8. Tidak melekat pada tudung, kain, tisu dan sebagainya kerana ia terus meresap ke kulit. 
9. Suci dan Halal, boleh dibawa solat. 
10. Sesuai untuk semua aktiviti. Santai2, nak pakai cepat tapi hasil mantap. 
11. satu bedak compact boleh tahan sampai 3 bulan. 
( ikut penggunaan masing-2) bagi wanita-2 yang nak tukar bedak compact baru ke atau tercari-2 bedak compact mana yang sesuai dengan kulit anda, boleh lah cuba bedak arab ni..

Photo: Ramai yang alami keberkesanannya.. kesimpulannya tak rugi mendapatkan bedak arab ni

berminat pm / sms 012 4003624
Ramai yang alami keberkesanannya.. kesimpulannya tak rugi mendapatkan bedak arab ni

Berminat?? sila pm / sms 012 4003624 - Syiela

FB - https://www.facebook.com/semekarartie


13 comments:

  1. Unik ni kak.. Bila berpeluh nampak lebih cantik?? Baik ni kak.

    ReplyDelete
  2. yang bab jarawat tu hana suka.hehe

    ReplyDelete
  3. Alaa. dah terbeli bedak lain. Kalau tak boleh beli.

    ReplyDelete
  4. oh... first time dengar. boleh try tengok ni~~

    ReplyDelete
  5. pakai bedak powder tu je jimat . 3.60 je sebotol . hahaha

    ReplyDelete
  6. thanks dear... terharu akak :)

    ReplyDelete
  7. wah..tgk sha share tips lajukan broadband kini kak fieda dh dpt dgr lagu kat blog sha ni..

    bedak ni mmg terbaik..

    ReplyDelete
  8. Pernah gak baca pasal bedak ni..mmg berkesan ke?

    ReplyDelete
  9. yeah kakak suka la bedak macam ni... (^_^) complete semuanya

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)