Baby kembar yang comel

by - Saturday, January 05, 2013


tiba2 ja update pasal baby kembar..haha..actually sha suka sangat tengok baby kembar..wonder lah   apa kesukaan dorang..apa yang dorang buat hari2 sebab info yang sha dapat dari kawan yang kembar..semua nya nak buat sama2..bestla kan :) kak syiela pun ada anak kembar..jom terjah Double H kat SINI..

kata orang tua2 kalau nak anak kembar makan pisang kembar haha..sha ikut gak petua tu..tapi tak kahwin lagi..macam mana nak dapat :P insyallah..haha..jom layan gambar baby kembar yang comel 







Sumber : google

baby made in korea :) rasa2nya model orang yang sama kot...amboi..baju mesti sama color kan..sweet bah..siapa ada baby kembar...sha nak tengok hehe !!

You May Also Like

10 Comments

  1. ada ni cacing kembaq dalam perut XD haha

    ReplyDelete
  2. alahai comelnya... mudah2an la dapat anak comel macam tu.. hehehehe

    ReplyDelete
  3. adek saya kembar akak! tapi dah besar lah... hehehehe

    ReplyDelete
  4. comel baby kembar..
    btw awk telah di tagged :)

    http://destinicinta.blogspot.com/2013/01/giveaway-mialianacom.html

    ReplyDelete
  5. Comelnye...bertuah kalo dpt ank kembar..

    ReplyDelete
  6. Alahai..comelnya kanak kanak ni. Geram kak Ros tengok..

    ReplyDelete
  7. cumil sgt2..my kembar tahun pun cumil

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)