Apa Menu break1st korang?? - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

January 6, 2013

Apa Menu break1st korang??




hello selamat pagi yang baru bangun belum mandi dah menghadap laptop haha..baru ja balik dari cafe..lapar semalam diet :P pagi ni makan nasi goreng + telur, 2 bijik karipap dan 100 + nak tambah tenaga hihi..

hari ni tak keluar..duk bilik ja..BW dan cubit2 tabung korang sikit :P kalau line masih ok lah ya..so apa menu break1st korang? nak tau..

12 comments:

  1. rjinnya dlm 1 ary post bnyk-bnyk mcm nihh..

    ReplyDelete
  2. breakfast angin duit belanja habis . kesian . haha

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum elyana...selamat bersarapan...

    p/s mekacih..mama akan masukkan link kat list mama yer...:)

    ReplyDelete
  4. Hai..selamat bersarapan. Hihi. Pagi ni Ros makan kuih popia dan air milo :-)

    ReplyDelete
  5. as-salam..ciksu minum susu je.pastu terus masak mkn tengah hari ;)

    ReplyDelete
  6. pepagi minum nestum je,duk asrama gini ler..hee...kalo kat umah,slalu roti canai,nasi lemak gitu^-^

    ReplyDelete
  7. kite xdak bekpes la..mkn nasik trus.hihii

    ReplyDelete
  8. Akak minum kopi ngan sekeping roti

    ReplyDelete
  9. tadi mkn nasi lemak dgn coca collagen power plus..hihi

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad