Weekend Planning

, , 8 comments

Weekend ni sha ada 2 planning..yang telah lama pending actually..1st is pergi beufot makan durian hehe..and the 2nd one is pergi lawat orang yang dah 1 bulan lahir..a new baby's bestfriend so..pikaq punya pikaq akhirnya..dapat satu mesej.."tolong jaga asyraf kalau xda kelas" sebab my sis outstation di KL so dia nak suruh sha jaga dia..awww...what to do!! of coz sha akan choose tuk jaga asyraf kan..

terpaksa pending lagi that planning..
maybe nextweek kot..
so apa plan korang weekend ni ?

8 comments:

  1. mama tak plan lagi...tgg mlm nnanti..ehe..jg baby pun best kan....tgk muka baby hlg tension..

    ReplyDelete
  2. plannya nak ke jualan gudang baju kanak2 tapi husben demam ni tak tahu la boleh pergi ke tidak.

    ReplyDelete
  3. aloooo..cian sha.kena jaga anak buah ek.kite tak tau lg nak buat ape weekend neh.huhu

    ReplyDelete
  4. husna weekend x planning pape pon..huhu..asyik terperap dlm bilik buat apa yg patot..=P

    ReplyDelete
  5. minggu ni , daki tangga sampai tingkat empat bawak beg berat3 T_____T

    ReplyDelete
  6. minggu ni , daki tangga sampai tingkat empat bawak beg berat3 T_____T

    ReplyDelete
  7. akak klu weekend jrg nk plan semuanya tetiba jer hihi

    ReplyDelete
  8. kami balik kg.. hehehehe.. ada orang kawen la katakan.. (^_^)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)