Tips Tingkatkan Follower by Nabila Medan

, , 8 comments
Assalamualaikum w.b.t
hey semua :)

Nabila Medan

nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com:n:

:sparks2:Nabila Medan..nama yang tidak asing lagi dalam dunia blog..dengan kekuatan follower seramai 5k mampu untuk beliau berdiri sendiri seawal usianya yang baru belasan tahun itu..tahniah atas kegigihan remaja ni..

Sha memberanikan diri untuk menemubual nabila di facebook..untuk mendapatkan beberapa tips tingkatkan follower..jom check it up !!





Dalam kesibukan, nabila sempat spend her time untuk ditemubual dengan sha..ramai juga yang minta tips dengan nabila ni tau !! FEMESnya dia kan?? hehe..sha actually tak ada idea nak tanya takut ja takada link dengan title..tapi nabila memang sporting..siap rasa gemuruh macam jawab SPM ja hahaha..hope tips ini berguna buat newbies diluar sana..of cos untuk sha juga :D

Soalan Bonus..sha tak ketinggalan untuk menanyakan tentang edit blog


wah..hebat kan dia..ramai yang menggunakan perkhidmatan edit blog nabila..dan hasilnya semua cantik2..tahniah telah sampai ke tahap setanding dengan blogger FEMES macam LYSSA, BEN dan lain2..insyallah sha menyusul :D apapun keep it up !! good luck for SPM tahun depan ya..


Sekian..Wasalam :)

8 comments:

  1. macam tak caya nabila tu budak lagi kan....mmg blog dia comel sangat...mama pun folo dia..hihihi.

    ReplyDelete
  2. terima kasih sha sudi kongsi di entry . moga sha pun mampu jadi macam blogger famous yang lain 1 hari nanti :)

    ReplyDelete
  3. wah hebat.. dia tak kedekut ilmu kan.. (^_^)

    ReplyDelete
  4. wah... dah macma wartawan dah dia ye..hehehehe

    ReplyDelete
  5. wah,,,memang hebat si gadis kecik yg comel ini ,,dua-dua comel ngeeee ^____________^

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)