25 December 2012

Tahniah !! ini pemenangnya..

Be alert..lepas ni no more entry pasal GA ni..ala..come on..sha boring nak cari pemenang lagi..so semua dah terisi..tahniah you guys bagi kerjasama..even ada yang tak dapat apa yang dia nak..ada gak yang pilih 3 sekali gus..amboi..tak apa..sha pilih berdasarkan siapa cepat dia dapat !! hehe..yang dapat tu tahniah..yang tak dapat bukan rezeki korang..jangan sedih yaaa..nanti try lagi :P
Topup RM 5 --> INI, INI dan INI 
Accessories HP --> INI,INI dan INI
Review by Apit --> INI
Review by Shida--> INI
 Edit blog window picture --> INI

Sila check blog korang bertuah ke dak..haha..then lau berjaya bolehlah PM sha kat SINI
PM cepat2 tau...bye...
Post a Comment