Tahniah !! ini pemenangnya..

, , 15 comments
Be alert..lepas ni no more entry pasal GA ni..ala..come on..sha boring nak cari pemenang lagi..so semua dah terisi..tahniah you guys bagi kerjasama..even ada yang tak dapat apa yang dia nak..ada gak yang pilih 3 sekali gus..amboi..tak apa..sha pilih berdasarkan siapa cepat dia dapat !! hehe..yang dapat tu tahniah..yang tak dapat bukan rezeki korang..jangan sedih yaaa..nanti try lagi :P
Topup RM 5 --> INI, INI dan INI 
Accessories HP --> INI,INI dan INI
Review by Apit --> INI
Review by Shida--> INI
 Edit blog window picture --> INI

Sila check blog korang bertuah ke dak..haha..then lau berjaya bolehlah PM sha kat SINI
PM cepat2 tau...bye...

15 comments:

  1. yes menang..terima kasih sharina..(^_^)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah. dapat topup. hiihi.

    tapi.. kalau xde fb cane? hukhuk. email takleh?

    ReplyDelete
  3. nape email not valid? huhu. sori nyusahkan. :(

    ReplyDelete
  4. saya mng ke yg edit blog tu? huhu knp klik dia naik link blogger home? huhu

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, rezeki topup ^^ Terima kasih kak Sha :)

    ReplyDelete
  6. fb nabila rosak lg.. macam mana? detail apa nak bg? link blog je kan?

    ReplyDelete
  7. tahniah kepada mereka yang menang :)

    ReplyDelete
  8. nie pemenang baru ya?
    minta beliau om kina ya..:)

    ReplyDelete
  9. tahniah tahniah dan tahniah buat pemenang... (^_^)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)