Susah kah nak check??

by - Friday, December 21, 2012


asal susah sangat saya nak check senarai peserta GA awak tuh.. :( asyik keluar mini segmen awak jer ...

Soalan melalui Ask.fm..thanks sebab bagitahu..tapi kenapa boleh jadi macam ni pula ya? kawan-kawan lain boleh tolong sha tak? tolong semak senarai peserta GA hanya klik pada link itu dan komen sha dibawah ni..sebab sha nak betulkan pun sha tak tahu apa puncanya..sha klik ok ja..thanks korang sebab dapat bantu :D

You May Also Like

9 Comments

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)