21 December 2012

Susah kah nak check??


asal susah sangat saya nak check senarai peserta GA awak tuh.. :( asyik keluar mini segmen awak jer ...

Soalan melalui Ask.fm..thanks sebab bagitahu..tapi kenapa boleh jadi macam ni pula ya? kawan-kawan lain boleh tolong sha tak? tolong semak senarai peserta GA hanya klik pada link itu dan komen sha dibawah ni..sebab sha nak betulkan pun sha tak tahu apa puncanya..sha klik ok ja..thanks korang sebab dapat bantu :D