27 December 2012

Story Pasal Asyraf..hi.hi..hi

Jarang dah sha update blog ni sejak MOOD KE LAUT ni..insyallah akan dicari balik :P so sekarang nak cerita pasal my baby asyraf..yup mid sem ni dok jaga dia sebab I'm FREE arghhh !! haha..no..no..no..lupa kan :P


Dulu, sha letakkan dia dalam besen ni sebab terlampau aktif sangat..huh~ ah tengoklah tv puasII..amboi kaki tu..kalahkan bos !!



Kemarin baru beli..ah dah ada rumah baru..color biru kegemarannya..hehe..senang sikit nak buat kerja..letak ja dia kat sana..dia pun layan diri dengan permainanII tu..kadang tu dia bising jugalah..boring main sorangII


sesi pengambaran yang boring hahaha..kuarkan aku !!!! 

Post a Comment