Story Pasal Asyraf..hi.hi..hi - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

December 27, 2012

Story Pasal Asyraf..hi.hi..hi

Jarang dah sha update blog ni sejak MOOD KE LAUT ni..insyallah akan dicari balik :P so sekarang nak cerita pasal my baby asyraf..yup mid sem ni dok jaga dia sebab I'm FREE arghhh !! haha..no..no..no..lupa kan :P


Dulu, sha letakkan dia dalam besen ni sebab terlampau aktif sangat..huh~ ah tengoklah tv puasII..amboi kaki tu..kalahkan bos !!



Kemarin baru beli..ah dah ada rumah baru..color biru kegemarannya..hehe..senang sikit nak buat kerja..letak ja dia kat sana..dia pun layan diri dengan permainanII tu..kadang tu dia bising jugalah..boring main sorangII


sesi pengambaran yang boring hahaha..kuarkan aku !!!! 

8 comments:

  1. mcm selesa ja kalau letak dlam besen :)

    ReplyDelete
  2. jgn kurung dia sha..bebaskan dia..biar dia meneroka..cuma pastikan tiada benda bahaya..ehe..

    ReplyDelete
  3. hahah..nak ke dia dok dalam tu??

    ReplyDelete
  4. dia lagi selesa kat besen tu la nampak gayanya Sha.. hahahahaha dah macam bos kecik dah duduk sambil kaki naik keatas.. hahahahahahah

    ReplyDelete
  5. cumilnya..jangan dikurung bah kesian...

    ReplyDelete
  6. haha..susah sebenarnya jaga budak kecik nih..lg2 yg buas sikit..haizz~

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad