Selamat Kembali ke SEKOLAH !!

, , 8 comments
Muka skema !! hahaha..teringat kat musim sekolah menengah yang dah lama sha tinggalkan dulu..ini gambar kenangan tingkatan 5 kecil ja sha kan :P last paper for SPM..with my BFF dan pengetua yang comel..
Sha di sekolah dulu memang pendiam..control ayu lo..haha..dulu zaman persekolahan sha suka baca buku..novel segala..sampaikan pernah buat novel sendiri..tapi bila baca balik nak termuntah..tak ada ending..haha
sha tak berapa aktif zaman sekolah..tapi ramai juga yang minat :P nak jadikan sha kakak angkat lah tu..haha..siap hantar buku nak suruh sha isi biodata..memang femes lah benda tu..sekarang tak lagi..dah ada HP kan..kan..kan..
Dulu-dulu sha tak berani nak skip kelas takut cikgu rotan..pernah jugalah sekali sebab lari ke belakang sekolah..subjek bosan!! hehe..at least kena denda..haha..sekarang tak ada nya buat macam tu..kat U siapa tak datang kelas dia rugi !!

2013 - Ain dah start masuk tadika..hehe..bestla dia dapat kawan baru..

8 comments:

  1. ehheheheh comelnya Sha dengan baju sekolah tu.. hehehehehe

    ReplyDelete
  2. dulu takut nak buat jahat..sebab org ckp sekali buat jahat, lama2 nnti senang plak nk buat jahat..

    tp ada jugak reramai buat jahat..=P

    ReplyDelete
  3. SELAMAT TAHUN BARU!!

    Tak sabar nak sekolah!!hehe..:P

    ReplyDelete
  4. zaman sekolah adalah zaman plg best kan..masa tuh xder pikir masalah..skg dah tawen nih mcm² la kena pikir,,hihii

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)