Sunday, December 30

Segmen : Terjah Tahun Baru AisyahHumaira'


Hadiah :

Topup RM30 [Top Referral]
Review Blog + Bloglist Setahun [Penerjah Paling Banyak]
Bloglist Setahun [Peserta Bertuah]
Hadiah Misteri [Peserta Awal | Tengah | Akhir]



23 comments:

  1. selamat bersegmen dan good luck Sha.. (^_^)

    ReplyDelete
  2. Hai . Singgah sini dari segmen yang sama ! Nice Blog :)

    http://gadiskecik.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum, dhira jejak sini dri segmen yang sama, http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html
    hepy blogging :)

    ReplyDelete
  4. assalamkm..singgah dari segmen yang sama

    http://jarikudiy.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumairah.html

    ReplyDelete
  5. gud luck..
    dr segmen yg sme..

    http://destinicinta.blogspot.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  6. terjah.. :)

    http://www.nurulakmal-enigma.blogspot.co.uk/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  7. najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  8. Assalamu’alaikum, salam ukhuwwah =)

    Singgah sini dari segmen blog yang sama

    http://mawaddahrahmat.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  9. dr segmen yg same ... jalan2 + follow sinie http://menujusyurgamu.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  10. dari segmen yang sama . saya dah follow awak . harap awak follow blog saya ye :)

    http://www.cikfie.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  11. hai.. leha datang nak terjah...
    done follow...

    http://cikladybug.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum. Terjah dari segmen yang sama. Comel lah comment box awak! :) Harap singgah balik ya.
    http://xsweetnothings.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  13. Hi, kite datang dari segmen yang sama, Happy blogging awak ^^V

    http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  14. Hi, kite datang dari segmen yang sama, Happy blogging awak ^^V

    http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  15. terima kasih kerana join :)

    pastikah anda terjah semua peserta dan kemungkinan besar anda akan mendapat salah satu hadiah !!! :D

    http://www.aisyahhumaira.com/2013/01/terjah-blogger-awesome-di-tahun-baru.html

    ReplyDelete
  16. haii .. assalamualaikum .. hehe .. Wieya pun dari segmen sama juga .. http://dhiaadawiyah.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyah-humaira.html .. gud luck

    ReplyDelete
  17. ASSALAMMUALAIKUM , Cikwieda dari segmen yg sama jemput singgah sini
    -->
    http://dearbudakjahat.blogspot.com/2013/01/terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  18. Hai! salam perkenalan. dtg dr segmen sama, jom g blog kita meh. =)

    ReplyDelete
  19. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy ,http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  20. asslmkm tuan blog.. :)
    singgah sini dari segmen yang sama..

    kalau sudi meh la singgah sini kjap ye..^_^

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  21. http://dairihatiyana.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    Salam singgah ^_^ dr segmen yang sama!

    ReplyDelete
  22. singgah dari segmen yang sama...
    http://miszalyabatrisya.blogspot.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  23. assalamualaikum,

    done follow #

    datang dari segmen y sama dan menerjah awa :)

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

 

Pemilik Blog ♥

Teman Seperjuangan ♥

Tabung ♥

Blog Archive

Copyright © ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪ | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com