Review : The Sporting Guys

, , 14 comments

Sha ada mention dalam entry INI if pengalaman yang diceritakan itu hebat maka sha akan review blog mereka..INI komen mereka dan memandangkan merekalah yang sporting..sha akan review blog ke enam-enam blogger..


*Header Print screen* oh mai..habis tangan sha kena pukul..sebab dok rite klik ja..last2 print screenlah jawabnya hahha..minta maaf ya sebab curik header kakak..

oh ya..ni madam riena..mama kepada haikal yang cumel..blogger dari labuan..seorang yang suka jalan2 ke blog orang lain..of cos dia ni sangat femes..cer tengok pipi dia dah merah hahah..kak riena merupakan top commenter blog sha..thanks kak..

Mengenai blog beliau..sha tak ketinggalan untuk terjah blognya..boleh dikatakan tiap hari bah..hehe..blog simple..with rainbow color..sidebar penuh dengan bloglist..oh my banner ada situ hehe..

Terjah beb --> Riena Haiqal !!

--------------------------------------------------------------------------------------


Continue with blog Mama si mia..sama macam blog diatas..tak boleh copy dah...tapi tekad nak curi juga header family tu..see..cute kan?? mama..kupu2 dah stick kuat2 tak? takut nanti terbang lah :P

Sha kenal mama tahun ni rasanya kan mama? truly she is the best mother that I have..cehhwaa..blognya pelbagai tips dan cerita buat tatapan anak nya si cute mia bila dewasa nanti..untung kan..mama mia juga antara top commenter blog ini..thanks mama

Blog mama background agak terang sikit :D but I like because of PINK well !! haha matching with blue at the sidebar..nice..and terselit Hello kitty sebab mia like them..thats ol..here blognya ---> Mia Duniaku

--------------------------------------------------------------------------------------


Mari kita ke penang..seorang Blogger yang cute..sedang meningkat naik..siapalah tak kenal dengan Cherita Hearty yang sweet lagi deboom hihihi..bila sha nak ambil header tiba2 dia jerit kuat2..sayaaaaaang kamu...sha jawab dalam hati..sayang kamu juga..hahah..

Sidebar kemas..cepat loading membuatkan blogger suka singgah blognya..sha suka bubble love di cursor..lagu nya pun best..tapi auto on..ada kat bawah sidebar..ak ada lagi apa nak komen sebab semuanya cantik..

Blognya --> Miss Hearty

--------------------------------------------------------------------------------------

*mai nak cerita*

Panggil saja M..Yang Pastinya Mai tu bukanlah nama daku..Isteri Tercinta Buat Mr.Kyn & Ibu Penyayang kepada Muhammad Naufal Khalish *Maaf bagi sesiapa yang tak senang dengan penggunaan AKU & HANGPA dalam penulisan blog ni. (copy form her blog)

ini ahli GSF..korang mesti kenal kan? sebab 60% reader blog ni adalah geng segar follower termasuklah kapten mama arina..thanks sebab memeriahkan blog sha..

Blog pink..senang nak review..haha..tapi pengunaan sidebar amat banyak..tapi blognya cepat loading thats good kan..mungkin line tempat sha ok kot..hehe..apapun nice blog :D

Jom dengar Mai nak Cerita hehe

--------------------------------------------------------------------------------------


Tempek gambar owner blog..sorry tak jumpa headernya hehe..she said "Time changes everything, I changed, because people change"..huh I agreed !..semua pun changing kan..cost of living..even wang hantaran pun naik..matai !!

Peace yo !! SPM candidate ni..gud luck ya..:) kurangkan blogging and facebooking..its not good to student..hehe..like me..

Achieve blog gagal ditemui..but simple blog..cuma sidebar agak semak sikit mungkin sebab warna kurang match kot..jangan marah ya :)

overall cute !! hazy punya blog

--------------------------------------------------------------------------------------

BannerFans.com

finally sampai juga ke blog lelaki kacak ni..berdiri dengan domain tersendiri..seorang blogger yang punya gaya tersendiri..dan sha suka gaya penulisan beliau..setanding dengan abg ben ..mungkin seumur kot..sha ada terbaca latest entry yang beliau pernah masuk rancangan TV jangan lupa lirik..yoo..tahniah..berjaya membawa pulang RM 2k

blog simple..kalau bagi sha..ini blog matang..haha..sebab tak ada bunga2..takada blink2 kecuali patung cute tu..em..em..kot yang hadiahkan :P

melihat kembali pada nama blog BONI KACAK..lalu sha tambahkan..tiada lagi lelaki kacak di dunia haha..faham tak? tak faham lupakan ja :P

--------------------------------------------------------------------------------------

Siap juga sha mengulas blog mereka..jika tersalah kata mohon maafkan ya..english broken sila tegur..semoga review ini dapat manfaat buat semua..nanti lain segmen sha buat lagi

Nota Pink : Kadang-kadang kita perlu sokongan kawan untuk terus berjaya..buat apa nak mengejar follower yang banyak2 tu..bukannya kita kenal pun kan :)


14 comments:

  1. weeehuuuu ! belog saya direview ! tenkssss a lot sha :) luv u ! mmuahhhhh ^^

    ReplyDelete
  2. tq sha...:).... nak rama-rama sekor..jg bebaik yer..hihihi...sbb kat blog mama byk rama-rama..

    ReplyDelete
  3. patutlah dari pagi batuk2 sampai tersembur kahak.. rupanya si comel review rupanya...hehehehe.. terima kasih ye awak.... terharu sangat.. blog matang tapi penulisan tak matang2 sebenarnya..haha.. terima kasih lagi sekali tau awak. :)

    ReplyDelete
  4. wah,rajen sha review ye...heee....done jugak dear:)

    ReplyDelete
  5. eh macam nda pecaya ada blog kakak pulak.. ambik la.. nda kena marah pun.. heheheheh.. makasih Sha... comel selalu ya dear.. (^_^)
    merah pipi kaka, merah lagi pipi haiqal

    ReplyDelete
  6. Tahniah pd blog yg direview..
    Yupp mmg patut pun sbb masing2 ada keistimewaan tersendiri..

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum ...tahniah2 yer...;)

    ReplyDelete
  8. Nak di review jugak. Huhu. Tahniah semua

    ReplyDelete
  9. wahh..kene review..dtg dari blog boni kacak...hehe

    ReplyDelete
  10. tahniah kepada yang di review ni...

    ReplyDelete
  11. Wahhh syoknye direview..blog deqla xde ke?? huhuhu

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)