Review : Cik Nurul punya BLOG - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

December 5, 2012

Review : Cik Nurul punya BLOG


Filzah AzZahra

Simple is cute..blogger yang baru sha kenal beberapa hari (after me requesting review for my blog) nurul seorang yang friendly..tengok sahaja pada senyumannya..cehwah..macam najwa pegang gitar hehe..

Follow + Cik Nurul punya BLOG

Bila korang enter ja ke blog nurul..memang agak simple..for me..background yang cute..with blue bird flying around..ops..jangan nak copycat sebab ada cctv kat situ..haha..menpunyai follower sebanyak 718 (wah banyak tuuuu) memang membuatkan blog sesimple ni berdiri sama dengan blog yang lain..

Blog yang ringan mungkin disebabkan oleh gadget yang sedikit memudahkan loading..I like ! hehe..rajin BW sebab sha nampak blogger terkenal dok komen entry dia..puh~ hebat..


8 comments:

  1. comel sangat la... memang blog yang simple dan comel

    ReplyDelete
  2. Ya Allah , thanks .. Tak sangka sha balas. Kita just buat suka2 jer .. Apa2 pun thanks ..

    Kita peminat najwa , hehee

    ReplyDelete
  3. wah..comelnya..hahaha.. nak terjah kejap la si dia..hehehe

    ReplyDelete


  4. kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
    semoga bisa jadi semangat
    Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

    ReplyDelete
  5. untunglaaaa die. sape blogger hebat komen tu. :)

    ReplyDelete
  6. post awak sgt sgt menarik !
    kalau lapang boleh tgok blog saya ya! tq :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad