05 December 2012

Review : Cik Nurul punya BLOG


Filzah AzZahra

Simple is cute..blogger yang baru sha kenal beberapa hari (after me requesting review for my blog) nurul seorang yang friendly..tengok sahaja pada senyumannya..cehwah..macam najwa pegang gitar hehe..

Follow + Cik Nurul punya BLOG

Bila korang enter ja ke blog nurul..memang agak simple..for me..background yang cute..with blue bird flying around..ops..jangan nak copycat sebab ada cctv kat situ..haha..menpunyai follower sebanyak 718 (wah banyak tuuuu) memang membuatkan blog sesimple ni berdiri sama dengan blog yang lain..

Blog yang ringan mungkin disebabkan oleh gadget yang sedikit memudahkan loading..I like ! hehe..rajin BW sebab sha nampak blogger terkenal dok komen entry dia..puh~ hebat..


Post a Comment