Pink is MINE

, , 6 comments
Assalamualaikum w.b.t 
hey semua :) 

Hari ini entry pasal pink..kalau anda peminat pink mesti nak cepat2 buat entry like this haha..kidding :P meja belajar juga mempengaruhi mood belajar..setuju tak? angkat tangan..turun balik..sesi senanam ringan hehe..
ok..bagi sha..pink itu satu warna yang sangat2 cute :P lawa :P dan semualah..sebab sha peminat PINK of cos sha kata yg baikkkk ja kan..gambar dibawah merupakan environment meja study yang baru saja sha kemas2..80% of the stuffs are pink.. jomm tengok !!!




ini baru meja..belum lagi katil, bantal, kasut, pakaian..heheh..malu la nak gambar :P

 Sekian :) 
 Terima kasih sebab sudi baca
 Wasalam

6 comments:

  1. amboi semua nak pink ye sha :)

    ReplyDelete
  2. comel .. ramai juga kawan2 akk yg mana anak2 dara tuu suke pink .. habis meja2 mereka warna pink dah macam gula2 lak ekeke ..

    dikk akk dari blog syiela .. cantik edit blog dia .. leh edit blog akk ..agak2 berapa ye ? ;))

    ReplyDelete
  3. dijemput sertai segmen ini :D

    ada hadiah menarik yang menanti anda :)

    http://nikainaa.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follower.html

    ReplyDelete
  4. a'a pink comel...kemas betol meja study sha hikss

    ReplyDelete
  5. pinky girl gitu.. cantik nya.. barula semangat nak belajar kan..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)