Penutup Tirai 2012

by - Monday, December 31, 2012




Blog Opzzpinky yang telah dibangunkan pada September 2010 sha dah tak ingat hari apa..huhu dan ini adalah entry terlama..entry pertama merapuh sangat..dan lucu !! so terpaksa dipadam..

Disebabkan kesibukan melanda maka terpaksa stop untuk jadi blogger..sha ingat lagi time tu..sha hanya kenal blogger yang femes dengan blog pink beliau iaitu lyssa secret memang sha obsess sangat dengan tutorialnya..sehinggalah hobi sha sekarang edit blog :P nak tempah murah ja Edit Blog RM 5

Kembali meminati blog pada March 2012, ketika itu follower seratus lebih ja..langsung tak ada pengetahun tentang blog..follower seramai itu pun sebab sha join GA menang tapi tak dapat hadiah :( dan atas usaha sha buatkan cursor secara percuma 

Dan kemudiannya sha memberanikan diri untuk membuat GA 1 dengan Wanie, GA 2 (blog Shanas) deleted dan GA 3 dan mendapat sambutan dari blogger femes..terima kasih..

Sehingga hari ini : PageView 80,662 , Follower 1256

Pada 17.12.12 domain opzzpinky.blogspot.com telah ditukarkan secara percuma untuk setahun dan digantikan kepada opzzpinky.my..yepyy !!

Mereka yang menjadi TOP REFERREL BLOG OPZZPINKY dari dulu sehingga kini



Jejari yang AWESOME !! 


thanks a lot semuanya...kalau korang perasanlah kan..blog sha kini berwajah baru :P sila jemput komen 

You May Also Like

12 Comments

  1. semakin maju bile kembali berblog ... meriah sgt blog sha skrg... comelnya muka sha..

    ReplyDelete
  2. selamat tahun baru sha (^___^)
    keep on blogging... hehe

    ReplyDelete
  3. alor comel aje ..
    selamat tahun baru dik

    keep on blogging tau ! ;)
    nanti nak tempah sha buat editing blog .. tapi akak baru plan nak tukar domain ke DOT.com ..
    ok tak dik ???

    ReplyDelete
  4. nk kemna lh cantik2 tu...hehehe...
    semakin berkembang sha sekarang ni..akak jugak masih mcm tu

    ReplyDelete
  5. hai sha,
    erm sha pun mcm akak jugak.. create blog dah lame, tapi tahun ni baru nak membangun sikit hehhe..

    hppy2 day sha sayangg..

    ReplyDelete
  6. comelnya sha :)

    moga terus bersemangat untuk berblog ye dear

    ReplyDelete
  7. kaka start blog ni bulan ogos 2010.. tapi memang nda aktif dulu tu.. sekarng ni baru betul2 aktif.. heheheheheh.. comel pulak blog Sha yang berwajah baru ni

    ReplyDelete
  8. Cantik blog ni secantik tuannya....selamat tahun baru ye...

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)