Blog Opzzpinky yang telah dibangunkan pada September 2010 sha dah tak ingat hari apa..huhu dan ini adalah entry terlama..entry pertama merapuh sangat..dan lucu !! so terpaksa dipadam..

Disebabkan kesibukan melanda maka terpaksa stop untuk jadi blogger..sha ingat lagi time tu..sha hanya kenal blogger yang femes dengan blog pink beliau iaitu lyssa secret memang sha obsess sangat dengan tutorialnya..sehinggalah hobi sha sekarang edit blog :P nak tempah murah ja Edit Blog RM 5

Kembali meminati blog pada March 2012, ketika itu follower seratus lebih ja..langsung tak ada pengetahun tentang blog..follower seramai itu pun sebab sha join GA menang tapi tak dapat hadiah :( dan atas usaha sha buatkan cursor secara percuma 

Dan kemudiannya sha memberanikan diri untuk membuat GA 1 dengan Wanie, GA 2 (blog Shanas) deleted dan GA 3 dan mendapat sambutan dari blogger femes..terima kasih..

Sehingga hari ini : PageView 80,662 , Follower 1256

Pada 17.12.12 domain opzzpinky.blogspot.com telah ditukarkan secara percuma untuk setahun dan digantikan kepada opzzpinky.my..yepyy !!

Mereka yang menjadi TOP REFERREL BLOG OPZZPINKY dari dulu sehingga kini



Jejari yang AWESOME !! 


thanks a lot semuanya...kalau korang perasanlah kan..blog sha kini berwajah baru :P sila jemput komen