Pengumuman Pemenang ♥ Birthday GA by Sharina ♥

, , 21 comments

Akhirnya tiba kita pada tarikh bertuah anda iaitu 20.12.2012 cantik nombor tu..kononnya nak kahwin pada tarikh ni..hehe..ok..ok..tahniah pada semua peserta yang join GA ini..thanks sebab luangkan masa korang..

Top referrel telah pun keketahui di SINI dan 15 pemenang akan diumumkan pada malam ni..buat selection bukan mudah..namun akhirnya selesai juga ya..alhamdulilah..
Kaedah Pemilihan

Edit blog window picture untuk 2 pemenang
blogger-emoticon.blogspot.com
cuma seorang sahaja ucapannya yang owsem dan yang satu lagi guna random ja :)



Top up RM 5x3 pemenang
blogger-emoticon.blogspot.com
ramai juga jiran yang sporting..jadi sha pilih yang betul2 tegar hehe..



55,31,28 = Accessories HP 3x pemenang,  38 = gift x1 pemenang
blogger-emoticon.blogspot.com
cute memang sangat cute..tapi pemilihan berdasarkan warna, kekemasan dan kecantikan header :D pinky kamu bertuah !!



Updated!!
57 & 151 akan direview oleh lyssa secret
82 & 21 akan direview oleh Shida Dunia sebenar
5 & 53 akan direview oleh Apit
blogger-emoticon.blogspot.com
ini tugas En. Random :)

Tahniah buat pemenang...pada yang kalah itu adat permainan..kalau ada GA nanti join lagi..ya..kepada pemenang PM sha SINI dan digalakkan buat entry TERIMA KASIH kepada sponsor kamu..tempoh claim hadiah 2 hari selepas tarikh pengumuman..

21 comments:

  1. Yeah ! Menanng Alhamdulilah , tapi hadiah yang random tu siapa sponsornya ? *53

    ReplyDelete
  2. Waa..untunglah dapat hadiah..Apa-apapun tahniah..:)

    ReplyDelete
  3. tak de numbers saya T_____T hahah tak pe bukan rezeki ^^ Congratulation kepada semua pemenang ;)

    ReplyDelete
  4. thniah kpd sume yg bjaya..jom join http://www.syuhadasalleh.my/2012/12/korean-rabbit-pluggy-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. tahniah pada semua pemenang n yg bertuah:)

    ReplyDelete
  6. Wah, ramainya yg bertuah tapi ibu takde rezeki kali ni. Apa2 pun, tahniah buat para pemenang!!

    ReplyDelete
  7. tahniah kepada semua pemenang.
    yang tak menang tu jangan putus asa.
    cuba lagi ye.

    ReplyDelete
  8. tahniah buat sapa2 yang dah menang tu.. (^_^)

    ReplyDelete
  9. tahniah buat sapa2 yang dah menang tu.. (^_^)

    ReplyDelete
  10. tahniah buat sapa2 yang dah menang tu.. ada rezeki join lagi nanti kan..

    ReplyDelete
  11. Tahniah pada yg menang dan bertuah...

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)