25 December 2012

Pencariaan pemenang lagi !! siapa cepat dia dapat

Disebabkan hanya 5 pemenang sahaja yang claim hadiah di SINI lagi 10 tak berminat kott..I assumed that !! so sha akan buat pencarian baru..kepada PESERTA diminta untuk beratur untuk pilih hadiah hehe..syarat simple ja..
Syarat penyertaan

Klik SINI
Buat entry tajuknya korang ciptalah sendiri..yang penting awesome !!
hanya PESERTA GA sahaja dibenarkan..kalau pemenang yang dulu nak join..dipersilakan :P
pilih hadiah yang korang nak..
letakkan url penyertaan DULU tu di kotak komen ini..
UPDATED !! pemilihan berdasarkan SIAPA CEPAT DIA DAPAT !!!
*untuk action yang supsend, komen tidak akan dipublish sehingga tamat!!*
Hadiah yang belum di claim
Accessories HP 3x pemenang
 Edit blog window picture untuk 1 pemenang
RM 5 topup x3 pemenang
Shida- review 2x pemenang
Apit - review 1x pemenang

Due Date : 25.12.2012

28 comments:

  1. http://saiafera.blogspot.com/2012/12/sha-nak-hadiah-bolehhewhew.html

    join ... hihi, nak topup!

    ReplyDelete
  2. saya join..(^_^)

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2012/12/saya-nak-hadiah-yang-orang-tak-nak-dari.html

    ReplyDelete
  3. Join ! Join !

    http://cikfafasweet98.blogspot.com/2012/12/cepat-hadiah-masih-ada-untuk-peserta.html

    ReplyDelete
  4. hadiah hp case tu utk phone apa ye ?

    ReplyDelete
  5. Daya join :D http://bulatitucomell.blogspot.com/2012/12/nak-menang-hadiah-menarik-jom-join-sini.html

    ReplyDelete
  6. Eh silap :3 Daya join :D heee maaf . http://bulatitucomell.blogspot.com/2012/12/orang-taknak-bagi-saya-lah-d.html

    ReplyDelete
  7. http://cikikanmasin.blogspot.com/2012/12/pilih-diri-sendiri-untuk-jadi-pemenang.html

    done :)

    ReplyDelete
  8. http://ga-contestdansegmen.blogspot.com/2012/12/hadiah-kepada-peserta-ga-by-sharina.html
    joinnn..:)

    ReplyDelete
  9. ini link penyertaan sya..
    http://ga-contestdansegmen.blogspot.com/2012/11/birthday-ga-by-sharina.html

    ReplyDelete
  10. dah.. tq
    http://zatidiaryy.blogspot.com/2012/12/first-come-first-serve.html

    ReplyDelete
  11. Join ! :D

    http://syiffaroxy.blogspot.com/2012/12/hadiah-awesome-yang-orang-tak-tebus.html

    ReplyDelete
  12. http://nuraliazainalabidin.blogspot.com/2012/12/birthday-ga-by-sharina.html

    ReplyDelete
  13. ANa Ahmad join sini nak claim hadiah laju2 hehe ^__^=V

    http://amad-jalanan.blogspot.com/2012/12/nak-menang-claim-hadiah-pencarian.html

    ReplyDelete
  14. link penyertaan :
    http://justforcontest.blogspot.com/2012/12/birthday-ga-by-sharina.html

    entry baru :
    http://justforcontest.blogspot.com/2012/12/nak-hadiah-dari-ga-birthday-by-sharina.html

    ReplyDelete
  15. Fuhh, saspengg habis --" hahaha :) pape pun, gudluck untk smua pserta ^^

    ReplyDelete
  16. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/12/saya-nak-hadiah.html

    nak join! *sorry entri pendek.sebab nak cepat ;p*

    ReplyDelete
  17. Camana ramai oemwnang leh tak tau tu.....

    ReplyDelete
  18. Camana ramai oemwnang leh tak tau tu.....

    ReplyDelete
  19. Camana ramai oemwnang leh tak tau tu.....

    ReplyDelete
  20. Camana ramai oemwnang leh tak tau tu.....

    ReplyDelete
  21. alahai ruginya sapa yang tidak claim tu..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)