Pemilihan pemenang GA berdasarkan...

, , 9 comments


Ada sorang peserta tanya..pemilihan pemenang berdasarkan apa? sha memang tak ada mention kan..of cos sha akan pilih guna EN. Random kita..tapiii tambahannya GA kali ni..sha akan pilih berberapa entry berdasarkan BLOG CUTEUCAPAN TERBAIK dan JIRAN YANG SPORTING..korang mesti dapat komen sha di entry korang kan..sha dah follow juga disetiap blog..kalau belum sila nyatakan ya..ada sha mention "jom BW manalah tahu jika korang rajin BW dapat hadiah..insyallah" kira macam tulah blogger-emoticon.blogspot.com

Keputusan GA akan diumumkan pada 20.12.2012..maaf sebab terpaksa tunggu lama..sebab nak select bukan mudah ya..tapi korang ada masa untuk BW..:)

Sha akan tengok entry mereka2 ni..dan automatik akan jadi pemenang heee..tak sia2 kan :) seramai 7 sponsor yang baik hati dan 17 pemenang akan diumumkan..
Pemilihan Pemenang


TOP REFERRAL Wang Tunai RM50 x 2 pemenang
akan diberitahu secepat mungkin :)

UCAPAN TERBAIK  Edit blog window picture untuk 2 pemenang

JIRAN YANG SPORTINGRM 5x3 pemenang

BLOG CUTEAccessories HP 3x pemenang,  gift x1 pemenang

RANDOM  review 6x pemenang 



Peringatan : Letak button follower

Hilangkan word verification emoticon08 TUTO

Wish you all the best !!!  

9 comments:

  1. sha buat ga.hihii gud luck ya..kalo sempat nt akak join.salam jumaat

    ReplyDelete
  2. sapa la yang bertuah tu ye? heheheheh (^_^)

    ReplyDelete
  3. tak sempat nak join sbb mood tak ada la lately.

    ReplyDelete
  4. Tak Sabar Nak Tunggu , Lagi 3 Hari , Hope Ade Rezeki Random Ataupun Blog Kiut And Lain Lain Dkt GA Kak Sha Nie :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)