Thanks a lot to that guys yang menjadi top referral on my GA..guess who? hehe...of coz girl and boy yang tersangatlah femes..dah tau bayang2 nya..hehe..they are...



TOP REFERRAL Wang Tunai RM50 x 2 pemenang


12. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/11/birthday-ga-by-sharina.html
95. http://www.amercorner.com/2012/11/birthday-ga-by-sharina.html


Tahniah..mesti korang happy kan :P korang berdua kena buat entry thnks to Atiqah Nasibah sebab sponsor wang tunai sebanyak ni..MESTI tau !! lepas tu baru PM sha --> SINI masa diberi 2 hari sahaja :P then akan digantikan if xda yang claim.. dan korang dah dpt hadiah..dah tersingkir untuk pemilihan nanti..bagi peluang kat orang lain pula ya :P

Pemenang seterusnya akan diumumkan pada 20.12.2012 :) harap bersabar dan rajin2 lah BW..thanks and good luck !!