Pemenang TOP REFERRAL - ♥ Birthday GA by Sharina ♥

by - Friday, December 14, 2012


Thanks a lot to that guys yang menjadi top referral on my GA..guess who? hehe...of coz girl and boy yang tersangatlah femes..dah tau bayang2 nya..hehe..they are...



TOP REFERRAL Wang Tunai RM50 x 2 pemenang


12. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/11/birthday-ga-by-sharina.html
95. http://www.amercorner.com/2012/11/birthday-ga-by-sharina.html


Tahniah..mesti korang happy kan :P korang berdua kena buat entry thnks to Atiqah Nasibah sebab sponsor wang tunai sebanyak ni..MESTI tau !! lepas tu baru PM sha --> SINI masa diberi 2 hari sahaja :P then akan digantikan if xda yang claim.. dan korang dah dpt hadiah..dah tersingkir untuk pemilihan nanti..bagi peluang kat orang lain pula ya :P

Pemenang seterusnya akan diumumkan pada 20.12.2012 :) harap bersabar dan rajin2 lah BW..thanks and good luck !!


You May Also Like

17 Comments

  1. waw!! bloger hebat ni mng lg hehe tahniah2 ^_____^

    ReplyDelete
  2. Jom join GA ni :

    http://aimi-wardina.blogspot.com/2012/12/1st-giveaway-by-aimi-akhairina.html

    ReplyDelete
  3. wah,50 hengget tu boleh makan double down kepci 5 kali,hee...sedapnya:)

    congrats nabila n amer:)

    ReplyDelete
  4. wah tahniah buat yang bertuah tu.. wah wah wah.. 50 hinggit tu...

    ReplyDelete
  5. wah tahniah buat yang bertuah tu.. wah wah wah.. 50 hinggit tu...

    ReplyDelete
  6. Bestnya dapat lima ploh hennget tu..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)