Pahit ditelan jua

by - Tuesday, December 04, 2012


Maka berakhirlah mini segmen pasal pengalaman pahit duk asrama..seramai 6 blogger yang dapat meluangkan masa komen panjang2 cerita pasal pengalaman mereka..wah..memang pahit..hehe

Pengalaman pahit sha duk asrama 

Dari form 4 lagi sha dah duk hostel..sejak itu sha belajar berdikari..seronok ja kan banyak kawan-kawan..makanan memang banyak kali..tapi semuanya tak sedap haha..kalau cerita hantu jangan cakap lah..confirm ada..meremang bulu tak tidur..

bla..bla..sampailah sha masuk uitm..sha rapat dengan sorang kawan ni..macam couple pula kami..sha trust dia sangat tapi akhirnya dia buat sha bencikan dia..(but I have forgiven her) boleh pula dia curi duit sha !!! adoi..(dont trust your room mate even bestfriend) please lah..sha tengah sakit time tu juga dia curi..

Part ni paling seram, sha tak mampu cerita details sebab sekarang duk bilik sorang2..hahah..ok time tu sha sem 3, kawan histeria..sha sibuk nak jaga dia..kamilah  yang ramai2 (classmate) yang jaga dia ..kononnya kuat iman..alhamdulilah masih dikuatkan :D asal ja kerasukan sha mesti pegang bahagian kepala..tengok badan dia dah macam ulat gonggok..mata dah menyala..terus ja sha azan..ah amik kau..berteriak H**tu nya hehe..then sha dan kawan2 pergilah berubat..ergghh..malaslah nak sambung..seram sejuk dah ni hahha..

Ok jom kita baca komen2 pasal pengalaman pahit di hostel..pahit ke tak..seram ke tak..


kak riena masuk hostel time form 4 sama dengan sha..dulu sha memang excited sangat masuk hostel..nampak benda tu..alhamdulilah tak ingin haha..

Mama mia..cerita kita sama..pencuri around haha..tapi pasal pelajar lelaki mengilai takada pula sebab hostel lelaki dengan wanita jauh..


Miss Hearty sha dulu pernah juga kena siram pakai air sejuk time birthday lari round2 hostel macam hostel kita orang pula tengah2 malam lari ketawa2 hahha..lucu !

Si Matatajam ah..lau pasal monyet tak pernah lagi haha..tapi geram gak tu kan..kemas bilik after monyet menjahanamkan nya hehe


Nurhaziqah heheh..lucu !! sha dulu pernah malu sekali depan senior..arggghh..bolehnya duduk dibangku yang dah patah..then terjatuh malu beb !!

Boni kacak erk? gay? yaksss...hahah..sha pernah dengar lesbian tidur sekatil ja..tu pun kawan cerita..geli oww

panjang pula entry kali ni :P so nanti sha free..sha akan review 6 blogger diatas..tunggu~~~

Nota pink : kadang2 best juga kan imbas kembali zaman2 kegemilangan hehe..sha dulu nakal tau..next entry nanti sha nak buat mini segmen ceritakan pengalaman nakal anda insyallah :)

You May Also Like

5 Comments

  1. wahhhh..ramai juga ada kenangan pahit mereka :)

    ReplyDelete
  2. memang mengimbas kenangan ni sha...kalau nak cerita semua..nnt panjang pulak komen hhhii..semuanya menarik..mujur ingatan kita masih kuat untuk kongsi pengalaman kan....

    ReplyDelete
  3. Haha, zaman skola mmg best apalagi kalo tinggal d asrama. Sy dr form 1 dah tinggal d asrama :)

    ReplyDelete
  4. akak pnah tgk membe histeria... mmg seramlah

    ReplyDelete
  5. mengimbau kenangan lalu.. kalau baca dan ingat balik boleh ketawa pulak.. hehehehehehe lucu pulak kan

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)