08 December 2012

Mood Ke laut...


Assalamualaikum w.b.t
hey semua :)

Sha penat..jalan-jalan dengan kasut tinggi..haha..sedarlah diri tu rendah kan :P taklah korang ni !!! sha try kasut tu..yang sha beli time sales kat Doss Center point hari tu..tadi hujan lebat..habis basah kasut baru..haha..maybe kena hujan..so otak jadi tak ada mood..emm..tapi nak siapkan tempahan dulu..nanti siap semuanya..baru balas blogwalking korang ya :D

Mood sha actually bukan ke laut...tapi depan laptop..haha..besok kalau mood ok..nak jalan2 jumpa baby baru lahir..hehe..

Sekian :) 
Terima kasih sebab sudi baca entry merapu :P
Wasalam

5 comments:

  1. merapu merapu pun buat kaka terhibur juga dengan kata2 Sha.. heheheheh.. kasut baru.. mo tgk eh..

    ReplyDelete
  2. yelah dik , kalau dah kuar , badan letih , nak ngadap blog punn malas huhuh

    ReplyDelete
  3. ingat mood kelaut sungguh..teringin nak tumpang..ahaha

    ReplyDelete
  4. laa..cepat kol p.cik mood..nnti dya mai lar..hehe..

    ReplyDelete
  5. kalau jalan2 balik nampak 'bukit katil' je

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)