Mini Segmen : Nakalnya Aku..

by - Friday, December 07, 2012


Setelah mini segmen INI sha ceritakan tentang pengalaman di hostel, maka beralih pula kepada mini segmen kedua..yang bertajuk nakalkah aku..simple ja..cerita tentang kenakalan korang di kotak komen entry ini..of cos lah yang negatif kan..but..lucu ok ! jangan dok cerita hal2 yang 'mengerunkan'..auto delete!!! 

So..sha akan pilih 1 untuk direview..macam review INI dan mini segmen ini berlangsung selama 24jam sahaja..Objektif mini segmen..untuk mengeratkan silaturahim between bloggers dan mengimbau kembali zaman2 kegemilangan hehe..

You May Also Like

6 Comments

  1. mama malu nak cerita..hahah..baca cerita org lain laaa..nnt sha cerita laaa sha nakal tak?..mama baik baik jer..hihihi

    ReplyDelete
  2. alamak akak xder idea la nk cerita pasal nakal ni hehehe

    ReplyDelete
  3. hahahahahahah nakalnya kaka... apa ya? ehmmmm.. dulu masa bujang-bujang kaka suka sangat kacau adik kaka.. suka sakat2 dia..keluar dari pintu belakang lepas tu pura-pura bagi salam dari pintu depan... jadi dia ingat betul2 ada orang, dia p jawab salam tu.. sekali dia buka pintu hahahahahahah.. terkena eh jang.. nakal juga la tu kiranya kan..

    ReplyDelete
  4. Entahlah tak igtlah saya nii nakal ke tak ..[lupa ingatan jap]

    Tapi rasanya saya ni budak baik kot..hehe..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)