07 December 2012

Mini Segmen : Nakalnya Aku..


Setelah mini segmen INI sha ceritakan tentang pengalaman di hostel, maka beralih pula kepada mini segmen kedua..yang bertajuk nakalkah aku..simple ja..cerita tentang kenakalan korang di kotak komen entry ini..of cos lah yang negatif kan..but..lucu ok ! jangan dok cerita hal2 yang 'mengerunkan'..auto delete!!! 

So..sha akan pilih 1 untuk direview..macam review INI dan mini segmen ini berlangsung selama 24jam sahaja..Objektif mini segmen..untuk mengeratkan silaturahim between bloggers dan mengimbau kembali zaman2 kegemilangan hehe..