Mini Segmen : Masuk Bloglist Sha

, , 21 comments

Actually petang tadi terhinjut2 sebab INI..then baru sedar bloglist dah kosong..hehe..so siapa yang nak masuk sila lah buka kasut anda..ehh..silap sila komen entry ni berserta link url korang..sha nak 10 orang yang terawal..tapi kalau ramai..tengoklah dulu hehe..

Kelebihan : korang berada dalam bloglist yang bertuah ceh..ceh..ceh..sha akan terjah blog korang..bukan sebagai silent reader..but pengomen tegar insyallah..if sha on9 lah ya :P

Due Date : em..sha nak cepat..so..macam selalu mini segmen yang sha buat untuk  24jam sahaja..hehe..siapa cepat dia dapat beb !!


21 comments:

  1. Sy nak masuk bloglist awk!!!..hehehhe..

    http://iraathira.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. kita nak boleh? :3
    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. http://iceblogs01.blogspot.com/

    Nak Masukk ^^

    ReplyDelete
  4. http://iceblogs01.blogspot.com/

    Nak Masukk ^^

    ReplyDelete
  5. wan nak

    http://www.irwanalessatyme.com

    ReplyDelete
  6. nak la :)

    http://tieqanasibah.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. nak masuk..mak masuk..dah siap buka kasut nih..haahha

    ReplyDelete
  8. nak!! http://heszziym4.blogspot.com kalau dapat inform kat blog hazim ye!! Thanks!!

    ReplyDelete
  9. Hihihi, nak-nak :)

    http://rawkkstylo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. agak2 sempat tak ni...

    http://zitaomar.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Tak payah buat Entry kan?

    nurain-syahirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. http://pengetahuandankeindahanislam.blogspot.com/
    nak join :)

    ReplyDelete
  13. agak-agak saya no berapa? dapat tak 10 terawal. hehehe.. salam kenal..

    http://alizazril.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. http://nurhanim-ehier.blogspot.com/

    hanim nak masuk bloglist sha :D

    ReplyDelete
  15. hye sha.im join http://mamaqhayra.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. Hihihi,, datang komen sini ^^ Nak jugak ! Nak jugak !

    http://cikfafasweet98.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. rasa macam dah terlambat aje.
    letak je la, mana tau terpilih :p
    http://cikgufaizcute.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. nak join jugak...

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. http://rienahaiqal.blogspot.com/..
    hahahahahahha.. awal ka tu

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)