29 December 2012

Lokan Bakar + Air Kelapa Sejuk



hari ni nak pergi Jakel beli kain nak buat baju kurung memandangkan jakel sekarang murah gilak..so my sis nak bawa tengok apa yang gilak disana hehe..tup..tup dapatlah kain plain yang dulu harga RM 20++ semeter less sehinggan RM 14++ lah..sha pun tak minat sangat :P sekadar nak buat baju kelas :)

then kita pun gerak pergi sulaman IP nak hantar baju tu..minggu depan ambil..5 pasang semuanya..maklumlah kuliah nak mula..baju kurung sha semua dah lapok!!

selesai tu, kami pergi lepak makan durian 3 bijik..habis..sedop..panas hahahha...then kami decided nak makan di kelapa bakar dekat Sulaman 1st time makan lokan heheh..



harga lokan bakar 1 set (15-20 ketul) RM 7-12 jugalah ..makan dengan nasi perrrhh..dah la panas makan durian td..then makan digerai tepi jalan, takada kipas..berpeluh habis !! tapi sha memang suka sambal yang pakcik ni buat..letak atas lokan tu..makan panas2..hehe..terliur korang haha

Post a Comment