17 December 2012

Link ada..tapi entry hilang..



Sila check your lucky number here and some of you tak dapat dijejaki..even entry pasal GA ni pun tak ada..link ja yang muncul..so kepada ini // ini // ini // ini..korang boleh buat pilihan antara buat entry baru atau lupakan ja GA ni hehe :D senang nak select..kan..kan..kalau tak ada kata putus dalam masa 24 jam maka..sha assume that korang dah tak berminat..jadi korang akan tersingkir :) makin sikit orang join..makin senang hati orang dapat hadiah kan..

After ronda2 petang tadi ada juga peserta main kotor ya..bagi link 2x pada masa  yang berbeza ish2..nak menang sangat lah tu..nasib ja sha ni budak baik tau..lau tak dah buang link kamu..hehe..
Post a Comment