Link ada..tapi entry hilang.. - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

December 17, 2012

Link ada..tapi entry hilang..



Sila check your lucky number here and some of you tak dapat dijejaki..even entry pasal GA ni pun tak ada..link ja yang muncul..so kepada ini // ini // ini // ini..korang boleh buat pilihan antara buat entry baru atau lupakan ja GA ni hehe :D senang nak select..kan..kan..kalau tak ada kata putus dalam masa 24 jam maka..sha assume that korang dah tak berminat..jadi korang akan tersingkir :) makin sikit orang join..makin senang hati orang dapat hadiah kan..

After ronda2 petang tadi ada juga peserta main kotor ya..bagi link 2x pada masa  yang berbeza ish2..nak menang sangat lah tu..nasib ja sha ni budak baik tau..lau tak dah buang link kamu..hehe..

8 comments:

  1. Sorry sangat-sangat. Post tu ter-draftkan. Okay, dah publish balik.

    ReplyDelete
  2. Akak, post hari tu punya terdelete. Ni post yang baru.

    http://rawkkstylo.blogspot.com/2012/12/birthday-ga-by-sharina.html

    ReplyDelete
  3. ada gak yang main kotor ya.. nda sangka

    ReplyDelete
  4. Hihi...maybe org tu x prasan kot terbagi 2 link...jgn cpt buruk sangka yer...hihi

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad