26 December 2012

Lawak yang kena dihati !!


Ustaz : Lawa rambut..awak pakai apa?

Awek : Ustaz nak kenakan saya ka?

Ustaz : Taklah, rambut anak perempuan saya yang kecil tu selalu sahaja kusut, lagi-lagi bila kena cahaya matahari, benda yang awak pakai ni tahan cahaya matahari tak?

Awek : Ooo..saya pakai jenama xxx ustaz. Nak lagi lawa tambah yyy sikit, bla..bla..bla..memang tahan cahaya matahari dan tahan haba.

Ustaz : Agak-agak tahan tak bara api neraka?

ahhh..jawab..jawab...hehe..ada kena kat hati tak?? kata ustaz kalau tersindir dengan perbualan diatas maka hati korang still hidup lagi..sebelum terlambat jom kita cepat-cepat perbetulkan :D thanks FB sebab bagi sha update entry ni..semoga menambahkan amalan :D