Janji PALSU !!

, , 6 comments


Nada marah !! ehhh..napalah sha boleh percaya dengan orang yang macam ni?? kenapa?? kenapa?? kenapa??...korang mesti nak tahu kan?? jap tarik nafas dulu..huuuu

Ada sorang blogger tu, dia buat tempahan edit blog..dia bagi details macam mana dia mau..biasanya sha akan suruh dia bayar dulu..tapi petang tu dia urgent sangat..dia kata malam nanti dia bayar..merayu kat sha..argghh..paling lemah dalam hal ni..ok..ok..ok sha taklah sekejam mana..so fine..I trust you..then dia janjilah nak bayar besok..egrhh esok??


Sha edit blog dia lengkap seperti yang dia nak..done..tunggu punya tunggu sha mesej dia..payment macam mana..dia kata besok nanti dia bayar..ok sambil bagi animation smile..besok lagi tanya...adui malu juga lau hari2 tagih..dah macam along lah pula..tanya lagi..bukan apa sha dah trust dia..sepatutnya dia janganlah mungkiri kan?? dia langsung tak balas sampai sekarang :( urrm sedihnya..

Blog dia, sha masih pegang..sha taknak lah buat hal yang memalukan kat dia..sha masih ada sifat kebloggeran..dan itu bukan sebab payment..tapi sebab kepercayaan..em..speechless~

6 comments:

  1. Sha..
    mungkin dia ada hal kot..
    xpelah, sha sabar erk.. jangan risau, kalau rezeki sha, mesti tak kemana tau.. (^_~)

    ReplyDelete
  2. sabarlah sha mungkin dia ada masalah tuu..mana kita tahu,..

    sorry sha x replay msj kt fb td..biasalah mia main games...

    ReplyDelete
  3. kesiannya adik Sha.
    Hmm... sabar je la.
    Customer ni memang macam2 kerenah ada...

    ReplyDelete
  4. sabar ye Sha.. kena berfikiran positif dulu.. mana tau dia betul2 ada hal yang tak dapat nak dielakkan... nanti try tanya lagi la kalau dia diam jer..

    ReplyDelete
  5. nda apa sabar..mana tahu dia ada kes kecemasan...

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)