22 December 2012

Janji PALSU !!



Nada marah !! ehhh..napalah sha boleh percaya dengan orang yang macam ni?? kenapa?? kenapa?? kenapa??...korang mesti nak tahu kan?? jap tarik nafas dulu..huuuu

Ada sorang blogger tu, dia buat tempahan edit blog..dia bagi details macam mana dia mau..biasanya sha akan suruh dia bayar dulu..tapi petang tu dia urgent sangat..dia kata malam nanti dia bayar..merayu kat sha..argghh..paling lemah dalam hal ni..ok..ok..ok sha taklah sekejam mana..so fine..I trust you..then dia janjilah nak bayar besok..egrhh esok??


Sha edit blog dia lengkap seperti yang dia nak..done..tunggu punya tunggu sha mesej dia..payment macam mana..dia kata besok nanti dia bayar..ok sambil bagi animation smile..besok lagi tanya...adui malu juga lau hari2 tagih..dah macam along lah pula..tanya lagi..bukan apa sha dah trust dia..sepatutnya dia janganlah mungkiri kan?? dia langsung tak balas sampai sekarang :( urrm sedihnya..

Blog dia, sha masih pegang..sha taknak lah buat hal yang memalukan kat dia..sha masih ada sifat kebloggeran..dan itu bukan sebab payment..tapi sebab kepercayaan..em..speechless~

Post a Comment