Istanbul..aku datang

, , 15 comments


Excited sangat nak tengok cerita ni..sebab dok dengar blogger cerita tentang movie ..wah..memang Istanbul..aku datang ..cute la lisa kat situ..ceria sangat dia..sha tengok kat laptop ja..kawan ada movie dia..so lagi best tengok sorang-2..ketawa terbahak-2 pun tak ada yag kisah hehe..

Background memang terbaik..jalan cerita pun best..kiranya movie ni ala-2 korea cikit..sebab animation yang macam sms..bloging..tu main peranan juga..tak juga kita boring tengok kan?

sinopisnya..sha tak nyatakan di sini..sebab korang memang semua dah tau..sha ja yang ketinggalan hehe..tapi sedih sangat dengan lisa..maybe dia shoot filem ni..belum kahwin dengan yusri..but..janganlah sampai pegang2 sana..sini..ops..dah kang melalut aku..heheapapun memang best..korang mesti tengok !!!

bulan 1 ni, sha buat filem juga..ganti istanbul..tajuk dia..KL..Im coming hahaha..tunggu tau :P



15 comments:

  1. yelah.. mungkin kot masa shoot filem ni dorang tak kawen lg.. tapi lisa cute kan? teruja sgt tengok citer tu.. =)

    ReplyDelete
  2. wahhh..nak pegi KL tuw.jumpe abg A eh.huhu

    ReplyDelete
  3. citer nih lisa memang comel... tgk citer dia pon comel, bilik dia, blog dia... hurm tapi cita tu x melambangkan budaya kita dan x ada kehidupan islam kat situ... sangat2 terikut cita ala2 korea yang cute2 tu... hurm...

    ReplyDelete
  4. hehehehe.. tu ar.. kaka pun nda sabar mo tgk filem ni...
    hahahah KL ya.. macam ada makna tersembunyi jak tu.. hehehehe

    ReplyDelete
  5. akk blum tgkla cite nih dik..huhuu

    ReplyDelete
  6. akk blum tgkla cite nih dik..huhuu

    ReplyDelete
  7. kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
    semoga bisa jadi semangat
    Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

    ReplyDelete
  8. layann kan..? ct layan sebab ade beto.. =) lisa pn cute dlm movie nih.. tbawa2 plak hati ke istanbul.. hehe~

    ReplyDelete
  9. bestkan sha,suka ngk lisa berlakon:)

    wah,turun kl ye nati,hu...ada rezeki leh jumpa kan:)

    ReplyDelete
  10. hahaha..saya nak berlakon dalam filem kl aku datang tu..hehehehe

    ReplyDelete
  11. morning..alaaa..ciksu belom lagi nengoknya..aaner ni ;D

    ReplyDelete
  12. wahh ayu tak tgk lg cita ni..huhu..eh sha nk dtg kl ka..hehe

    ReplyDelete
  13. salam..sama lah kte baru sempat tgok..lg best tgk sorg2 dpn lappy kan..hee..owh awk buat film baru eyh nnt?ok i'm waiting.hehe ;)

    ReplyDelete
  14. hanan tag blog ni ;) http://hananhadila.blogspot.com/2012/12/special-giveaway-by-nabilah-saadah.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)