Excited sangat nak tengok cerita ni..sebab dok dengar blogger cerita tentang movie ..wah..memang Istanbul..aku datang ..cute la lisa kat situ..ceria sangat dia..sha tengok kat laptop ja..kawan ada movie dia..so lagi best tengok sorang-2..ketawa terbahak-2 pun tak ada yag kisah hehe..

Background memang terbaik..jalan cerita pun best..kiranya movie ni ala-2 korea cikit..sebab animation yang macam sms..bloging..tu main peranan juga..tak juga kita boring tengok kan?

sinopisnya..sha tak nyatakan di sini..sebab korang memang semua dah tau..sha ja yang ketinggalan hehe..tapi sedih sangat dengan lisa..maybe dia shoot filem ni..belum kahwin dengan yusri..but..janganlah sampai pegang2 sana..sini..ops..dah kang melalut aku..heheapapun memang best..korang mesti tengok !!!

bulan 1 ni, sha buat filem juga..ganti istanbul..tajuk dia..KL..Im coming hahaha..tunggu tau :P