Imam Kecik Asyraf

by - Saturday, December 01, 2012


Mudah2an asyraf jadi imam muda macam rancangan di tv..kalau dikampung sha ada ain dan aiman..kalau di kk pula sha ada budak cumel ni..Muhd Asyraf Firdaus..alalala 1 bulan tak jumpa dia..rindu sangat..tadi dia temankan sha dating..

ada rupa mama tak?

aktiviti dating yang pertama dan wajib..isi perut dulu..asyraf dah boleh duduk di baby chair..hehe

 
makanan dah sampai..muka asyraf jadi macam ni..hahaha


nasi ayam penyet..menu lunch..1st time makan masakan ni..hahha..sedap gila ! restoran di alam mesra..namanya rasa padang jawa dekat dengan maybank memang rugi kalau tak cuba..


Mee Basah ayam menu petang..ni dah biasa makan..restoran amirun di sulaman IP sedap jugalah..lepas tu baru pulang rumah


asyraf yang aktif sangat nak keluar..bila tahu ja nak pulang rumah..muka dah jadi macam ni hahah..nak ja cubit pipi dia bah..geram..

You May Also Like

10 Comments

  1. aduhhh,, comelnya itu tak leh tahan,, suke la tu dapat dating,, maknan cam best je :)

    ReplyDelete
  2. eh ada ciri2 sudah mo jadi mama ni.. bila la ni .. hehehehehehe.. Mr. A cepat2 la masuk meminang.. heheheheheh.. Asyraf comel nya.. dah besar dah

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)