01 December 2012

Imam Kecik Asyraf


Mudah2an asyraf jadi imam muda macam rancangan di tv..kalau dikampung sha ada ain dan aiman..kalau di kk pula sha ada budak cumel ni..Muhd Asyraf Firdaus..alalala 1 bulan tak jumpa dia..rindu sangat..tadi dia temankan sha dating..

ada rupa mama tak?

aktiviti dating yang pertama dan wajib..isi perut dulu..asyraf dah boleh duduk di baby chair..hehe

 
makanan dah sampai..muka asyraf jadi macam ni..hahaha


nasi ayam penyet..menu lunch..1st time makan masakan ni..hahha..sedap gila ! restoran di alam mesra..namanya rasa padang jawa dekat dengan maybank memang rugi kalau tak cuba..


Mee Basah ayam menu petang..ni dah biasa makan..restoran amirun di sulaman IP sedap jugalah..lepas tu baru pulang rumah


asyraf yang aktif sangat nak keluar..bila tahu ja nak pulang rumah..muka dah jadi macam ni hahah..nak ja cubit pipi dia bah..geram..