hehe..tada

, , 5 comments



jawapannya ialah feeding bottle warmer..ramai yang teka tempat letak tisu di SINI..yup ni recycle dari baby wipes..hehe..sha buat project make a baby stuff from recycle material..buat punya buat..jadilah benda ni hahaha..paling lucu mama mia cakap simpan alat mekap hohohoh...siapa nak order :P

Minggu depan nak present benda ni..entah apa nak cakap :P

5 comments:

  1. lorr hinggat tisu basah y baby tuh..hihii.

    ReplyDelete
  2. ala kalau nak simpan barang mekap kat ctu pun boleh apa....lagipun mia dah tak bawa bekal susu dah...hahaha

    ReplyDelete
  3. kreatifla Sha... kaka pun nda sangka Sha boleh buat macam tu...

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)