Header Blog versi Facebook

, , 12 comments

! ✿ opZZpinky ✿ !

header baru buat 20 minit yang lalu..apa matcam? ok tak? owsem tak? hehe..of cos cute sebab pink culur..haha..seriously capek deh..nak edit benda kicil2 ni..finally..siap !! alhamdulilah..puas hati..Korang jangan pula confius..ni bukan blog FB ya..ni blog Opzzpinky!! fully of pink :D

Nak juga?? Header RM 3 --> PM me :)

12 comments:

  1. hehehehe..comel2.. facebook versi pink..hehehehe

    ReplyDelete
  2. awesoe lah sha. huhu. kiut miut. ;)

    ReplyDelete
  3. Kalau nak wat untuk cover timeline versi ala2 cam gini boleh tak?tapi tukar blog tu jadi fb laa..hehehe..lau boleh inform kat shoutbox saya ;)

    ReplyDelete
  4. mean,nak tukar nama blogger tu ke nama facebook..hee~ke tak paham gak?hohoho..kira bukan nak letak untuk header blog tapi nak wat cover timeline fb..

    ReplyDelete
  5. Cutelah..Pink ..Memang sama dengan yang fb punye..:)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)