17 December 2012

Dah booking ticket bah :)



Cerita pasal apa ni? erk? hehe..korang dah tahu kan yang sha nak lakon filem KL..Im coming :P betul lah hehe..tak..hari tu sha ada plan nak pergi semenanjung..jalan-2 cari makanan yang sedap-2 kat sana <-- bukan motif sebenar :)

jadi..sha sudah confirm tiket yang tak berapa nak murah..haha..kedekut punya airasia :P  sha akan tiba di KLIA pada 18hb januari 2013..punyalah..lama lagi tu..sajalah korang ..
nak mention di sini kui kui kui..kata orang nak jumpa tu kenalah infom awai2 kan??

so kalau korang free..jom jumpa..sha teringin nak kenai2 korang hehehe..tapi sha ni pemalu tau..
Post a Comment