17 December 2012

Dah booking ticket bah :)



Cerita pasal apa ni? erk? hehe..korang dah tahu kan yang sha nak lakon filem KL..Im coming :P betul lah hehe..tak..hari tu sha ada plan nak pergi semenanjung..jalan-2 cari makanan yang sedap-2 kat sana <-- bukan motif sebenar :)

jadi..sha sudah confirm tiket yang tak berapa nak murah..haha..kedekut punya airasia :P  sha akan tiba di KLIA pada 18hb januari 2013..punyalah..lama lagi tu..sajalah korang ..
nak mention di sini kui kui kui..kata orang nak jumpa tu kenalah infom awai2 kan??

so kalau korang free..jom jumpa..sha teringin nak kenai2 korang hehehe..tapi sha ni pemalu tau..

11 comments:

  1. bestnya bah ! nak ikot boley ?ngeeeee ^^

    ReplyDelete
  2. eh eh eh.. bestnya.... jangan lupa bawa ole2 dari sana ya.. terus jumpa ehem2 ke..

    ReplyDelete
  3. selamat datang ke semenanjung sha :-)

    ReplyDelete
  4. huyyoo..sha dtg bercuti semenanjung ea??

    location kat mana?? =D

    ReplyDelete
  5. Wahhh skng sha kat semenanjung yer? Kat mana tu? Meh kite dating sama nk...hihihi

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)