Cara Tukar FB Chat Kepada Hello Kitty dan Teddy Bear

by - Sunday, December 30, 2012



korang nampak tak benda pink ala-ala kucing gitu..mia tentu suka ni..hehe mama mia kena tukar cepatlah biar mia dok tengok kucing tu ja..dah lah pink hahah..

jom tukar cepat..korang pergi terjah INI..dan klik pada button hijau atas tu :- add to chrome dan refresh...hanya untuk pengguna google chrome ja tau !!

You May Also Like

7 Comments

  1. wah cantik dan comel la.. sayang nya kaka xguna google chrome.. huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. klau guna fbskins tu msti ada iklan kan..Mcm mna nak delete ?

    ReplyDelete
  3. hai jom join:)
    http://diyasesame.blogspot.com/2012/12/segmen-free-gifs-from-diya-sesame.html

    ReplyDelete
  4. mcm ne nk tkr backgroun fb?ari tuh dh wat tp xleh la

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)