Boleh tak buat segmen klik nuffnang?

, , 15 comments

Segmen ini sha buat beberapa hari yang lalu..sha tak tahu pula yang bila kita buat segmen ni, nuff akan kata itu fraud clicks..opss sorry En. Nuff..so disebabkan ketidaktahuan hal itu..sha pergi klik on their ads semalam..rezeki koranglah hehe..

People 1 said : sha mcm ni boleh ker..akak bukan per tkt nuff detect jer jd fraud click :-)...

People 2 said : boleh ke wat cam 2?? sebab nanti fraunk click..

people 3 said : boleh ke camni sayang?(:

untuk menguatkan lagi bantahan terhadap pertanyaan di atas (thanks sebab bertanya) sha pergi usha en nuff sendiri..tanya tentang kemusykilan diatas..dan dia balas...


ternyata tak boleh !!! hehe..tapi..tapi..rajin bertanya nuff bagi pulus heheh,,thanks nuff bagi sha 2 hinggit..


15 comments:

  1. hihi alang2 dpt jugak duit kn..hihi

    ReplyDelete
  2. means boleh je nak tlong klik tp jgn klik bnyak kali serentak..=)

    ReplyDelete
  3. Nuffnang nak suruh kita bersusah dulu, bersenang kemudian kot. huhu.

    ReplyDelete
  4. Jemput join (: Ada hadiah untuk peserta bertuah !
    >> http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

    ReplyDelete
  5. tanya pun dapat duit ke???tak sedar lah pula...

    ReplyDelete
  6. kire boleh klik tp jgn ketara sgt

    ReplyDelete
  7. dapat juga ye sikit bonus....

    ReplyDelete
  8. hihi,nana pun xarif sgt nuff ni:)

    ReplyDelete
  9. maaf akk pon xpndy bab nih..huhuu btw, nice info

    ReplyDelete
  10. nasib baik la kan.. bagus tindakan Sha... tanya dulu sebelum buat kan... kan dah dapat 2 hinggit..

    ReplyDelete
  11. a'a jgn la klik2 ulang2 sgt kan hehe....nice info sha

    ReplyDelete
  12. Deqla tgk ramai yg buat segmen atau GA suh klik iklan..hihihi...ternyata x boleh...

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)