Blog Opzzpinky - 2013

by - Sunday, December 30, 2012




Blog bertukar lagi untuk kali yang ke..entah haha..actually jeles tengok blog Nabila dan Niera berwajah baru..cute lagi menawan..nak dibandingkan dengan blog sha !! hahah..kami sama..PINK ok !! :P

Tema kekal PINK..tapi berwajah agak matang..no more cartoon...hahah..I miss you..rasanya lebih kemas kot..cuma kat footer agak semak samun..nanti sha tebas..eh korang jangan scroll bawah ya..:P


hope tahun 2013 ni blog sha akan terus gagah berdiri..usaha tu penting tau !! maka sokong lah blog sha :) terima kasih semua..jangan lupa komenlah baju blog baru ya .. haks..

You May Also Like

12 Comments

  1. cantik.. just nak cakap sikit, kalau header tu just stay kat situ/ tak bergerak lagi best.. ini just pendapat je .. sorry, jgn marah :)

    ReplyDelete
  2. cantik la :)
    nabila setuju dgn pendapat Irwan Alessa tu. Sebab header sis bersambung, lagi kemas kalau xbergerak. hehe :)

    ReplyDelete
  3. hai Sha..
    cantik nye blog sha ni.. huhu jeles akak tau tak pandai nak edit2 blog ni.. (^_~)

    ReplyDelete
  4. hehehehe.. kali ni nampak lebih gorjes.. tahniah awak.. semoga lebih sukses untuk tahun 2013 ni tau :)

    ReplyDelete
  5. memang comel kn...
    akak jugk yg buta it...

    ReplyDelete
  6. bestnyer blh edit belog sendiri...boleh edit bila2 pun eheee

    ReplyDelete
  7. cantik apa... pink kaler tak pernah tinggal ye.. tapi memang comel secomel orangnya.. (^_^)

    ReplyDelete
  8. cantikk!! husna suka..pink lembut je..=D

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)