Apa motif sebenar??? - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

December 18, 2012

Apa motif sebenar???



En ABC..kamu mesti peserta GA ini kan??..ok actually tujuan sha kaburkan link yang lain tu sebab nak tunjukkan top referrel yang berkaitan dengan GA link yang lain tak penting..buat apa nak tunjuk kan? betul tak kawan-kawan..sha tak marah juga En. ABC tanya soalan bonus ni..tapi apa motif sebenar En bertanya? adakah sebab tak puas hati or tuduh sha berat sebelah? ok bagi memuaskan hati En. ABC kita ni..sha dah print screen senarai top referrel yang hari tu



jika andaian En ABC negatif terhadap pemilihan diatas itu Allah sahaja yang tahu..sha tak ada unsur berat sebelah..ok..peace =.=V so nantikan pengumuman pemenang pada 20.12.2012 ini..dan mood sha ok sebab ada rezeki masuk..thanks jiran sebelah hehe

(bismillah)

8 comments:

  1. dia cuma nak tahu je...xpe..bersangka baik je...

    ReplyDelete
  2. bila dah anjurkan contest ni kadang-II serba salah je dengan sume peserta kan ? huhu macam dulu Farina buat . serba salah nak pilih pemenang . tapi adat bertanding lah kan ^^V

    ReplyDelete
  3. ehe..yg kabur telah diterang jelaskan

    ReplyDelete
  4. dah jelas kan...hihihi...durian ka tu..?

    ReplyDelete
  5. mungkin dia baru tau kot.. dia mungkin tak puas hati pada mulanya.. tapi kita kena berprasangka baik jak la pada orang yang macam ni.. mungkin juga dia nda faham kot

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad