En ABC..kamu mesti peserta GA ini kan??..ok actually tujuan sha kaburkan link yang lain tu sebab nak tunjukkan top referrel yang berkaitan dengan GA link yang lain tak penting..buat apa nak tunjuk kan? betul tak kawan-kawan..sha tak marah juga En. ABC tanya soalan bonus ni..tapi apa motif sebenar En bertanya? adakah sebab tak puas hati or tuduh sha berat sebelah? ok bagi memuaskan hati En. ABC kita ni..sha dah print screen senarai top referrel yang hari tu



jika andaian En ABC negatif terhadap pemilihan diatas itu Allah sahaja yang tahu..sha tak ada unsur berat sebelah..ok..peace =.=V so nantikan pengumuman pemenang pada 20.12.2012 ini..dan mood sha ok sebab ada rezeki masuk..thanks jiran sebelah hehe

(bismillah)