Thanks for all of YOU !! - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

November 28, 2012

Thanks for all of YOU !!


Kenduri makan 40 baru sahaja habis tadi..arghh penat..sha tiada masa nak update blog hari ni..lupa pula nak buat auto publish semalam..kemarin pun penat juga sebab potong daging..1st time hehe..durian banyak jatuh tapi semua dah ditebuk basing..aissshhh..tak apa bukan rezeki kan..

*Tengok tajuk entry* alhamdulilah..entry ni khas buat korang yang telah mengenapkan angka 1100 follower sha..boleh tengok sidebar untuk make sure betul ke tak angka itu..haha kidding bah..actually sha nak buat entry apabila menjangkau 1k..tapi asyik busy dengan update giveaway yang meriah (JOINthanks korang yang telah join..*heeee promote jap*

! ✿ opZZpinky ✿ !

Sempena entry ni dipublishkan..erk? sha buat header baru untuk tatapan korang..memang macam kebudakan..tapi hope korang enjoy bila stay sini..hahaha..tak ada kena mengena tau !! apa2 lah janji kita happy kan...hobby sha yg gemar tukar header ada yang sokong tak?? heehee

3 comments:

  1. heheheheh.. cute bha header tu Sha... kaka suka.. (^_^)
    heheheh ada ka orang tau basing tu apa? kang nda pasal2 ada yang cari di google translate...

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad