04 November 2012

Teringin nak makan tu...

 Daftar Says dan Tips dapat RM5 dengan mudah ♥


laparnya..yang ni kes tahan lapar nak makan tu la..fevet sha tu..erk ??..ala yang sedap hingga menjilat jari..cuba teka..tanya ja pada anak korang yang bawah 12 tahun comfirm tahu binatang apa..hahaha..

gambar 2 tahun yang lepas..

minum pun kena ada style tauuu..hehe..orang belanja ni :P tu dah lama..sekarang ni siapa pula nak belanja..sila angkat tangan..hehe..tak pun sila pos ke alamat tertera..amboi..lepas ni nak keja part time kat kfc lah..jimat duit beli hahah..