Teringin nak makan tu... - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

November 4, 2012

Teringin nak makan tu...

 Daftar Says dan Tips dapat RM5 dengan mudah ♥


laparnya..yang ni kes tahan lapar nak makan tu la..fevet sha tu..erk ??..ala yang sedap hingga menjilat jari..cuba teka..tanya ja pada anak korang yang bawah 12 tahun comfirm tahu binatang apa..hahaha..

gambar 2 tahun yang lepas..

minum pun kena ada style tauuu..hehe..orang belanja ni :P tu dah lama..sekarang ni siapa pula nak belanja..sila angkat tangan..hehe..tak pun sila pos ke alamat tertera..amboi..lepas ni nak keja part time kat kfc lah..jimat duit beli hahah..



6 comments:

  1. oooo kfc sedap hingga menjilat jari hehehe

    ReplyDelete
  2. KFC ka? alahai kaka baru jak makan kfc tadi.. mengidam punya pasal sanggup turun bandar utk beli kfc ni saja..hehehehehe

    ReplyDelete
  3. dah mkn yg baru ke belum? hehe. sedap ooooooo. ;)

    ReplyDelete
  4. kfc?....sedap nyer...

    kena ada stail ala2 model gitu..baru sedap makan..
    hehehe

    ReplyDelete
  5. oo.nk makan kfc..samalah cam mia...sk sangat !!..hihih

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad