12 November 2012

Sponsor - ♥ Birthday GA by Sharina

 Daftar Says dan Tips dapat RM5 dengan mudah ♥


Birthday GA by Sharina..simple ja la..namanya juga sempena birthday sha pada bulan disember nanti..eh lupa pulak..MR.A pun lahir pada bulan yang sama lah   dia kena bagi sha hadiah yeaahhh..hehe..apapun thanks korang yang telah bagi kerjasama dengan sha walaupun ada gak yang kurang berminat..its ok :) 

Ini adalah senarai blogger-2 yang baik hati sponsor GA sha yang akan datang..
dan sha ucapkan...

-----------------------------------------------------------------------------------
...SeKaDaR CoReTaN....
Zita Omar
Sponsor - Accessories HP 3x pemenang

-----------------------------------------------------------------------------------
Belog Cik Nas
 Atiqah Nasibah
Top referrers Sponsored - Wang Tunai RM50 x 2 pemenang

-----------------------------------------------------------------------------------
this is me~kinara kinatara~cumey saje~
 Kinara Kinatara
Sponsor - Edit blog window picture untuk 2 pemenang

-----------------------------------------------------------------------------------


 Lyssa Faizureen
Sponsor - review 2x pemenang

Dunia sebenar Shida

Shida 
Sponsor - review 2x pemenang dan 1 gift


HafizzyAziz @ Apit
Sponsor - review 2x pemenang
-----------------------------------------------------------------------------------


 Maisarah
Sponsor - RM 10x1 pemenang dan RM 5x1 pemenang
-----------------------------------------------------------------------------------

dan mereka-2 yang tersenarai diatas akan mendapat hadiah saguhati dari sha..insyallah :) 
Pen merah --> para sponsor tidak diwajibkan buat entry pasal GA ini..tapi kalau nak buat sha ok ja :) GA akan bermula pada 13 November dan akan berakhir pada 13 Disember 2012

Nota Pink : Sorry kepada blogger yang nak join jadi sponsor..dah terlebih 5 orang so sha stop untuk memudahkan peserta follow..tapi korang dialu-alukan tuk join..Korang mesti join tau !!! :P
Post a Comment