SEGMEN:6 pekara tentang saya II

, , 11 comments
 Daftar Says dan Tips dapat RM5 dengan mudah ♥





Sebelum ni kina ada buat segmen part 1 macam ni..tapi sha tak sempat nak join..so today nak memeriahkan segmen adik kita sorang ni..dia tanya 6 perkara tentang sha..

sebelum tu..banner kina buat mmg cute :P klik ~> join dan tag kak riena dan kak eita..meh join sekaki heheh~

6 perkata tentang sha dan blog yang korang tak tahu !!

 Bila sha on9, sha akan excited untuk check berapa komen yang sangkut pd blog sha yang kurang femes ni..dan kalau dah bosan ..xda benda yang nak di update barulah terhegeh-2 buka FB heheh

 Sha suka stalker blog orang yang color pink..

 Sha suka mute kan suara di laptop sha semasa blogging sebabnya sha tak suka terkejut apabila tiba-2 lagu korang mendayu-2 di telinga sha..hahaha

 Sha tak minat tengok dashboard blogger yang baru ni !! 

 Sha dah lama tak buka nuffnang sebab dia ambik balik earning yang dia bagi hari tu..majuk la sangat hahaha

 Sha suka balas jejak blogger yang sha dah listkan di bloglist sha..untunglah korang hahah

Nota Pink : entah apa2 lah sha melalut ni kan..:P selamat bersegmen dari sha :)

11 comments:

  1. Selamat bersegmen Sha.. good luck... melalut pun terhibur juga..

    ReplyDelete
  2. wah..thanks sudi join..huhu..terharu nyh..:)

    wah banyak persamaan kita dalam berblogger nyh..huhu..kina pom x suka dashboard yang baru nyh..huhu..kina suka mute..huhu...:)

    jadi x taw ape lagu blog orang..huhu..

    wah..:)sangat suka warna pink ya..blog kina warna porple..

    ReplyDelete
  3. sama..suka mute suara dia..sepi itu indah sbb senang nak bc entry kan..

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen...

    nanti kita buat tag tu ye

    ReplyDelete
  5. huhu...tula nana da lama xnengok dashboard....bw pn yg ada dlm bloglist je....yg baru ni asyik xkua je...tu lama nana xngk

    ReplyDelete
  6. Yuni pun kalau nak blogwalking mana-mana blog. Mesti Yuni akan mute kan sound tu dulu.

    ReplyDelete
  7. Hi dear! Wah bestnya blog ni! ^^ Jom singgah saya pula.. http://www.aimisyahirah.com/2012/11/me-as-gypsy-girl-in-urban-street.html

    ReplyDelete
  8. datang sini dari segmen yg sama....
    stuju pasal mutekan laptop tu... kadang2 kalau buka 2-3 blog serentak yg ada lagu, caca marba jadinya.. hehehe

    ReplyDelete
  9. datang dari segmen yg sama...selamat berkenalan...^____^

    ReplyDelete
  10. sama suka mute suara..nanti terkezut..

    cik lobak singgah dari segmen yg sama salam kenal..
    new follower ;D

    http://lobaksusue.blogspot.com/2012/11/segme-2-6-perkara-tentang-saya-ii.html

    ReplyDelete
  11. dr segmen yg same,,heheh eh silalah ke blog saye, wane pink gak,hahah tp pekat sikit =p

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)