04 November 2012

SEGMEN:6 pekara tentang saya II

 Daftar Says dan Tips dapat RM5 dengan mudah ♥





Sebelum ni kina ada buat segmen part 1 macam ni..tapi sha tak sempat nak join..so today nak memeriahkan segmen adik kita sorang ni..dia tanya 6 perkara tentang sha..

sebelum tu..banner kina buat mmg cute :P klik ~> join dan tag kak riena dan kak eita..meh join sekaki heheh~

6 perkata tentang sha dan blog yang korang tak tahu !!

 Bila sha on9, sha akan excited untuk check berapa komen yang sangkut pd blog sha yang kurang femes ni..dan kalau dah bosan ..xda benda yang nak di update barulah terhegeh-2 buka FB heheh

 Sha suka stalker blog orang yang color pink..

 Sha suka mute kan suara di laptop sha semasa blogging sebabnya sha tak suka terkejut apabila tiba-2 lagu korang mendayu-2 di telinga sha..hahaha

 Sha tak minat tengok dashboard blogger yang baru ni !! 

 Sha dah lama tak buka nuffnang sebab dia ambik balik earning yang dia bagi hari tu..majuk la sangat hahaha

 Sha suka balas jejak blogger yang sha dah listkan di bloglist sha..untunglah korang hahah

Nota Pink : entah apa2 lah sha melalut ni kan..:P selamat bersegmen dari sha :)
Post a Comment