19 November 2012

Permata yang hilang kini dijumpai

 Daftar Says dan Tips dapat RM5 dengan mudah ♥



Siapa tak kenal penulis buku yang bertajuk Permata yang hilang kini dijumpai..ah..sha baru jugalah dapat buku ni..memang best..MR. A bagi yang pinjam :] semua yang ada kat buku ada kat blog En Hamka penulis dan pemilik blog Kereta Mayat..sila berkunjung ke blog beliau..keretamayat.blogspot.com

Gaya penulisan beliau memang amat disukai ramai..seolah-olah beliau sedang bercerita di hadapan pula rasanya..buku dan blognya juga untuk semua lapisan umum..bab-bab lepas kahwin pun ada juga..tapi penyampian mesejnya sangat menyusuk kalbu..bila anak muda yang belum kahwin..comfirm nak kahwin cepat-cepat nak tahu sebab apa? kena baca kat blog beliau sendiri..

Sememangnya sha dan MR.A sendiri minat dengan koleksi-koleksi cerita yang telah beliau bingkiskan dalam buku tersebut..cerita yang membuat sha tertarik membacanya adalah salahkah lelaki menangis..bukan lelaki ja menangis membacanya..sha yang baca pun ada terkedu sikit..hehe..nak tahu kisahnya..baca blog beliau..

Kalau korang nak baca cerita pendek yang dia selalu update baca kat FB Hamka memuatkan kisah laki bini sehingga part 100..memang kelakar dan sarat dengan mesej..

9 comments:

  1. u were tag here http://musyuxmusyux95.blogspot.com/2012/11/1st-giveaway-by-nanie.html

    ReplyDelete
  2. ooo...best nnt bak mai pinjam lak..hahahaagurau jew

    ReplyDelete
  3. wahhh..mcm best jer.nak pinjam buku tu boley? errrrr.hahaha

    ReplyDelete
  4. mcm best je. nk gi cari laa nnt. hehe.

    ReplyDelete
  5. harus terjah ni..tp bukan skrg,huhu.....nak balas jejak kenkawan dulu..tq dear share:)

    ReplyDelete
  6. citer hantu ke?....
    kalau citer hantu best jugak bace

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)